Do voelt zich onzeker door de ondernemers vergadering

Do voelt zich onzeker door de ondernemers vergadering

We schreven zojuist over de ondernemers vergadering die een aantal bewoners hebben gehouden. Er zijn tijdens deze bespreking verschillende ideeën voor nieuwe producten met elkaar besproken. Do biedt zelf geen producten aan en voelt zich daarom het buitenbeentje. Dit besprak hij met Rob. Do laat weten dat het er nu op lijkt omdat ze geen product verkoopt geen ondernemer kan zijn. Rob stelt zijn mede bewoner gerust en zegt dat zo’n bezige bij als zij zeker in het hokje ondernemer past. Maar voegt eraan toe dat hij wel begrijpt dat ze zich zo voelt na de bespreking. Je heoft je geen zorgen te maken verzekert hij haar vervolgens. En geeft haar daarna ook nog wat complimentjes over haar organisatorische talenten. Ik heb vertrouwen in je. Deze woorden van Rob doen Do duidelijk goed en met een tevreden glimlach op haar gezicht loopt ze weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 19:03

    Wat een eng gedoe….
    Daar in utopia…
    Dit is toch geen ideale samenleving…
    Er wordt een enorme verdeeldheid gecreëers… tussen de groepen en mensen…. verdeel en heers….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *