Rowena verlaat morgen Utopia

Rowena verlaat morgen Utopia

Rowena heeft de zoemer aangezet, ze heeft namelijk iets te melden aan de groep. Iets wat sommigen na het vertrek van Ruud misschien al wel aan zagen komen…

Als iedereen zit begint Rowena haar verhaal met trillende stem. Ze vertelt dat ze trots is op het huidige Utopia en de recente veranderingen. Maar toch voelt dit Utopia niet als mijn thuis. Ook al wilde ik het eigenlijk nog twee weken uitstellen, heb ik toch besloten om morgen om drie uur Utopia te verlaten. Verder vertelt ze dat ze trots is op haar mede bewoners en dat ze een geweldige tijd heeft gehad. Ik ben trots op mijzelf, heb een persoonlijke groei meegemaakt. Ook als artiest zijnde. En ik ga Ruud natuurlijk ook snel opzoeken voegt ze eraan toe. De rest van de groep reageert ook emotioneel, met name Ramona, Romy en Victoria. Nadat Rowena klaar is met haar mededeling, komen de bewoners haar knuffelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *