Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Rowena?

Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Rowena?

Gisteren liet Rowena tegenover de groep weten dat ze Utopia vandaag zal verlaten. Het was een emotionele gebeurtenis, maar hoe reageerde de rest van de groep op haar aankondiging van vertrek? Je leest het hier terug.

Ramona en Romy reageerde erg emotioneel toen Rowena verkondigde naar huis te gaan. Maar ook Victoria hield het niet droo. Do, Cemal en Gina hadden ook natte oogjes maar Jessie en Boyd keken dan weer wat vrolijker. De twee spraken er buiten even over. Het is goed dat ze zelf inziet dat ze moet gaan begint Jessie.’Ze voegt gewoon niets meer toe aan Utopia. Boyd lijkt het helemaal met hem eens te zijn en is dus ook niet rouwig om haar vertrek. Uiteindelijk is het nieuws bij iedereen wel “geland”. En wordt er al snel weer gespeculeerd over een nieuwe bewoner. Wat wie zal haar vervangen? Dat blijft voorlopig even de vraag. Uiteraard komen we nog terug op het vertrek van Rowena, naar verwachting zal ze rond 15:00 uur het terrein verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *