Boyd daagt Ramona uit voor zijn evenement RoastTopia

Boyd daagt Ramona uit voor zijn evenement RoastTopia

Boyd wil een roast organiseren, een groots evenement genaamd RoastTopia. Welke op zondag 5 februari plaats zal vinden. Een evenement waarbij Boyd zijn ongezouten mening geeft over zijn mede bewoners. Uiteraard op grappige wijze, misschien iets over het randje. Maar dit is niet alles, Boyd heeft namelijk iets leuks bedacht en daar heeft hij Ramona voor nodig. Hij besprak dit dan ook met haar afgelopen avond. Boyd vertelt dat hij in teams wil werken. Team Boyd en team Ramona. Deze teams zullen verder bestaan uit comedians van buitenaf en wat bewoners. Ramona laat weten dat ze het leuk vindt maar toch ook wel spannend. Echter staat ze er wel voor open. Denk jij dat RoastTopia een succes gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *