Ontbijten met een veteraan

Ontbijten met een veteraan

Vandaag is het bevrijdingsdag, en daarom heeft Nicole een ontbijt voor de Utopianen geregeld met een veteraan. Echter verliep dat niet helemaal vlekkeloos want niet iedereen was op tijd wakker. Maar dat mocht de pret niet drukken, om 9:00 uur zat iedereen buiten aan het ontbijt samen met veteraan Edo. Vervolgens neemt hij ook het woord en vertelt dat vrijheid voor hem gaan staan en gaan waar hij wil en dan met mensen zoals jullie contact kunt hebben. Dat is in andere landen niet denkbaar. Vervolgens start het ontbijt en hebben de bewoners de kans om vragen te stellen. Zo vertelt Edo dat hij nu ambulance verpleegkundige is. Ook vertelt hij over de missies die hij gehad heeft in Kosovo en Afghanistan. Het ging er gezellig aan toe en ondertussen is het ontbijt alweer even voorbij.

Colinda en nieuwkomer Rob hebben ook nog even een gesprekje gehad. Hoe vond hij zijn binnenkomst?  Geweldig, ik werd zo hartelijk ontvangen antwoordt Rob. Ik voelde me gelijk in de groep opgenomen. Vervolgens vertelt Colinda dat ze ernaar uitkijkt om samen te gaan werken met betrekking tot de wellness.  Daar heb ik hem ook voor gebouwd, niet alleen voor mezelf. Ik stel me eigenlijk altijd dienstbaar op voor een ander. Rob antwoordt dat alle Utopianen zo’n instelling zouden moeten hebben. Binnenkort zullen de twee waarschijnlijk gaan samenwerken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *