Utopia nieuwtjes 5 mei

Utopia nieuwtjes 5 mei

Het laatste Utopia nieuws van 5 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Gina en Mark blijven maar om elkaar heen hangen. Het is helemaal aan! Zo hebben ze vannacht een flinke zoen sessie gehad en er is uiteindelijk niets gebeurd.
  • Wilco heeft de koeien gedaan en nadat hij klaar is volgt er een mysterieus gesprek met Colinda.
  • Het mysterieuze gesprek gaat over het mogelijke vertrek van Wilco. Hij vertelt aan Colinda hoe hij zich voelt en dat hij een andere uitdaging nodig heeft. Ook laat hij weten dat Wilco Colinda zal schrijven. Maar Utopia niet gaat volgen. Ook merkt hij op dat niemand dit aan ziet komen, het zal vanmiddag een verrassing zijn… Hoe gaat dat aflopen?!
  • Gina heeft de poets kar weer gevonden en gaat dan ook aan de slag. Uiteraard helpt Mark een handje mee.
  • Rob leert steeds meer bewoners kennen. Zo hebben Nicole en Rob een gesprek over tatoeages.
  • Naomi en Nicole ontwerpen samen een bikini. Nicole tekent omdat Naomi dit niet kan. Zullen ze er samen wat van kunnen maken?
  • Bjorn is bezig met het maken van een stratego spel, maar dan op zijn Utopiaans. De bewoners zijn de pionnen.

We vullen dit bericht nog meerdere malen aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *