Colinda en Naomi over hun wilde nacht

Colinda en Naomi over hun wilde nacht

Colinda en Naomi hebben het vannacht gezellig gehad met hun “partners”. De twee gaan samen in gesprek en bespreken hun wilde nacht door.

En nog iets gebeurd vraagt Naomi aan Colinda. Colinda antwoordt met een lach geknuffeld en gekust te hebben. Ohh jeej lacht Naomi, echt gekust? Ja echt gekust antwoordt gaat Colinda verder. Effe lekker gerollebold op de vide. We dachten laten we maar een beetje uit het zicht gaan. Ik wil daar andere niet mee opzadelen. Heeft Patrick niks door vraagt Naomi. Ik denk het wel zegt Colinda, en ik heb het hem ook gezegd he. Ik heb daar vorige week een heel gesprek over gehad. Dat ik gevoelens had voor Wil en bla bla bla bla. Het is niet de gunstigste tijd maar hierbuiten zou ik me er ook niks van aan trekken. Ik ben die iemand die gewoon verder gaat en lekker geniet. Ik ben niet iemand die maanden nodig heeft om uiteindelijk los te komen of wat dan ook. Naomi lacht dat dit dan ook wel een beetje helpt. Het helpt antwoordt Colinda en de tijd waarin je de beslissing uiteindelijk kan maken ben je eigenlijk al in de rouw fase geweest. Dan heb je vaak je keuze al gemaakt. Diegene die de beslissing neem is vaak ook al verder. Ik heb het al heel vaak tegen hem gezegd en hij is een beetje blind. Als je nagaat dat je in 3 maanden al 5 a 6 keer begonnen en gestopt bent, zegt dat ook iets. Naomi zegt dat hij heel emotioneel is.

Dan vraagt Colinda hoe het met Naomi is, jij hebt volgens mij ook geknuffeld denk ik. Ja zegt Naomi het was gezellig, ik kan er niet meer over zeggen. Ik weet nog dat ik zei echt niet. En Colinda zegt dat je toch vaak op elkaar lip zit. Je trekt naar elkaar toe, en het is ook een lieve jongen. Ik vind het wel triest voor Iesje natuurlijk maar aan de andere kant heeft ze dat zelf ook ervaren. Voor haar is het vervelend omdat ik met haar mee voelde. Maar Gio moet daar keuzes in maken en het is zijn keuze. Naomi antwoordt het ook niet echt leuk te vinden. Niemand kan hier de boel veroordelen aldus Colinda, dan moeten ze zelf hier maar eens komen zitten. Dan heb je gewoon behoefte aan genegenheid, dat is gewoon zo. Dat blijkt maar weer zegt Naomi. En Colinda voegt daaraan toe dat ze jong is, dat moet je ook niet vergeten. Daarom zegt Naomi, laten we het daar maar op houden. Maar ik ben oud lacht Colinda en dat doe ik ook dus leeftijd maakt niet meer uit zie je wel haha!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ellis at 19:11

    Hebben de mensen van utopia nog wel een beetje fatsoen en eigenwaarde? En vooral, hebben ze respect hun thuisfront die hier dagelijks mee geconfronteerd worden? En hoe zit het met het respect voor hun medebewoners? Te erg!

  2. elly at 16:45

    Zonde van Gio, dat ie kiest voor kleutertje naomi.
    Maar ja er loopt verder geen sletje rond voor hem….dus dan maar dat kindje

    colinda gexraagt zich echt als een goedkope snol. Van de ene loser naat de ander…heeft zeker erge jeuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *