Patrick krijgt slecht nieuws van Colinda te horen

Patrick krijgt slecht nieuws van Colinda te horen

We dachten eerder dat Colinda haar gevoelens over Wilco al geuit had tegenover Patrick. Echter hebben de twee zojuist weer een gesprek gehad. Colinda maakt in tegenstelling tot vanmorgen bekend wel iets te voelen voor Wilco.

Colinda zegt dat ze nogmaals in gesprek wil hebben. Ze denkt dat ze nog beter bij hem moet doordringen. Een er is geen hoop meer voor ons, er is te veel gebeurd. En het heeft me echt niet goed gedaan. Patrick geloofd het niet maar dat moet hij wel doen aldus Colinda. Je stapt ergens in en dan kom je erachter of je er wel of niet bij elkaar past. Patrick geloofd zijn oren niet, is dat dan allemaal sowieso geweest. Nee zegt Colinda we hebben het geprobeerd maar als ik zie wat je gezegd hebt, het heeft mij kapot gemaakt. De liefde is er daardoor niet meer, wel liefde in de zin van vriend of mede bewoner. Ik geloof het niet zegt Patrick en volgens Colinda zal hij er toch aan moeten geloven. Volgens Patrick is er iets anders aan de hand. Ik heb een uitspraak gedaan tegenover Jo gaat Colinda verder. En dat is onderbreekt Patrick haar. Colinda zegt dat ze snapt waarom ze die uitspraak gedaan heeft. En ik heb je het vanmorgen al gezegd, ik heb gezegd dat ik gevoelens zou hebben voor Wil. En naderhand ben ik dat wel gaan relativeren… Je zei van niet antwoordt Patrick. Jawel zegt Colinda ik heb vanmorgen gezegd  dat het zo was. Patrick wil dat Colinda weg gaat maar Colinda wil haar verhaal afmaken. Vanaf het moment dat Wilco binnen kwam heb ik gezegd dat hij op mijn vader leek. En waarschijnlijk ben ik daardoor naar hem toe getrokken omdat ik me ook veilig voelde bij hem en gekwetst werd door jou. Patrick verdedigd zich wat maar wil het liefst stoppen met het gesprek. Colinda wil niet dat Patrick het morgen zou horen van bezoekers vandaar dat ze het gesprek aan gaat. Patrick weet niet wat hij moet zeggen, hij wil Colinda niet kwijt. je raakt me sowieso niet kwijt als vriendin antwoordt Colinda. Ik heb het beste met je voor van het begin tot het eind. Ik wil je geen foute illusies geven. En Patrick wist het al, alles waar ik me voor in gezet hebt maakt hij (Wilco) stuk. Volgens Colinda is het een gezonde beslissing ze moet aan zichzelf denken. Het gesprek gaat nog even door zoals in onderstaand filmpje te zien is. De boodschap van Colinda is inmiddels goed aangekomen bij Patrick. Hij wijst haar dan ook meerdere malen de deur. Als Colinda uiteindelijk vertrekt blijft hij huilend en snikkend achter in de werkschuur. Hij pakt de brief van de dochters van Colinda er nog eens bij en zegt dat hij het niet geloofd.  Later vertelt Patrick tegen Joey dat hij een beetje raar in zijn vel zit. Ja vraagt Joey, wil je even praten? Nee zegt Patrick, ik wil het even plaatsen… Zal Patrick zich erbij neer leggen? Of zal er nog een felle ruzie ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. johanna at 17:05

  Volgens mij heeft Colinda gevoelens voor liefde en aandacht (wat ze al 8 maanden mist) en maakt het haar niet uit van wie ze die aandacht/knuffels/sex krijgt, of het nou van Mark, Patrick of Wilco is…in mijn ogen is zij een zielig geval hoor en heeft ze ook niet door dat die Wilco dit alleen maar zal doen om zijn grootste vijand daar (Patrick) een hak te zetten. Is immers al onderling besproken tussen de mannen dus Colinda…jij wordt gewoon gebruikt en stiekem moet ik daar om lachen (sorry hoor, maar je verdient dit ook als je je zo gedraagt en zoals je Patrick ge(mis)bruikt. De ene dag moet je hem niet en de volgende dag als je aandacht- en liefde tekort hebt zoek je hem weer op. Zegt genoeg over jou en jouw gedrag!!!

 2. lena at 14:45

  Sorry maar vind het gewoon smerig wat wilco doet. Patrick zag dit al aankomen. Wilco doe het alleen om patrick te treiteren. En madam trapt er met open ogen in. Ze denkt dat wilco haar echt leuk vindt. Terwijl ze alles zogenaamd al weet en ziet. Nou hoop dat ze flink op haar bek gaat. Patrick is misschien niet heilig maar hij wordt wel van alle kanten getest.

 3. Tina at 08:37

  Wil, wilco, eerlijk…..wat ben jij een niet integere man. Mark zei nog tegen je….je moet Colinda pakken! Als Colinda dat te weten komt dan maak je borst maar nat. Wat ben jij de boel aan het opruien elke keer. Wat was jou droom ook alweer? Ieders dromen waarmaken toch? Je maakt dromen kapot. Je moet neutraal blijven in alle opZichten, ga daar maar eens heel hard aan werken!

 4. tintje at 07:38

  Collinda, nu hoop ik echt dat je bij je woorden houdt en ook niet meer in de avance van patrick valt, want het doet niemand goed, jou niet en hem ook niet.
  Met wilco zou ik ook opletten, hij is wel meer oprechter en eerlijker dan patrick, maar heeft ook iets van geniepigheid, naar patrick toe. Iemand zei, hier code oranje, zeg maar rustig rood. Want patrick laat dit niet zitten en zal de aanval inzetten en zeker op wilco.

 5. Ladybug at 23:17

  Op verzoek van de groep praat Patrick om de haverklap met een psycholoog.Nou dat helpt misschien wel maar die zielenknijper is toch ook niet in staat om in Patrick’s hoofd de boel te verbouwen. Zielig hoor.Colinda is zo duidelijk geweest en hij gáát maar door! Die man beseft de realiteit niet of heeft zijn eigen realiteit. Ik ben wel bang dat Patrick Wilco iets aan zal doen. Hij projecteert alles op anderen en ziet niet dat hij de relatie zelf volkomen verziekt heeft.
  Maarre… even iets anders? Valt ze nu op Wilco?? En is het wederzijds? Dacht het niet hoor.

 6. Marie at 20:16

  Patrick heeft het weer gepresteerd om mensen over de rooien te brengen , ik begrijp Ivan wel .Patrick de zielenpoot heeft zoveel zelfmedelijden dat hij zelfs zijn eigen leugens geloofd . Wat een minkukel lange slungel niksnut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *