Colinda en Patrick in gesprek

Colinda en Patrick in gesprek

Colinda besluit na het gesprek vannacht met Joey eens in gesprek te gaan. Ze wil meer duidelijkheid geven aan Patrick ten aanzien van hun “relatie”.

Patrick zegt veel van Colinda te houden en dat is zijn duidelijkheid. Je bent sowieso mijn vriend, niet zo bang zijn het komt wel goed. We zijn hier nog wel een tijdje hoor, het hoeft niet vandaag opgelost. Ik maak het toch wel af, ik vind je een topwijf en je verdient het. Colinda komt even terug op het onderwerp Wilco, daarom is ze het gesprek aan gegaan. Ze voelde zich depressief en heeft toen gezegd dat ze Wilco leuk zou vinden. Ik voel niks voor Wil, hij lijkt op mijn vader. Ik wil niet dat je verkeerde signalen krijgt. Patrick antwoordt ermee op te houden, laat los en f*ck het verleden. Ik wil verder en naar voren kunnen kijken, ik wil de toekomst in. En ik wil je niet kwijt, dus ik moet iets beslissen. Ik wil gewoon vrienden kunnen zijn zegt Colinda, en als vrienden ga je niet slecht met elkaar om. Het gaat om de goede dingen. Als ik in emotie zit zeg ik gekke dingen gaat Patrick verder. En dan zit je in deze setting en dat is niet makkelijk voor jou en mij niet. Utopia heeft jou en mij nodig. Vrienden zijn we sowieso, ik heb het al gevoeld. Ook wil hij graag de brief van haar dochters laten zien, het is een lieve brief. Ik zie heel veel tips en herken aan wat ze zeggen. Ook in jou en wat ze over jou zeggen. Daarna gaan de twee weer bezig met wat ze aan het doen waren. Colinda heeft dus blijkbaar geen gevoelens voor Wilco? Is het wel geloofwaardig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. den steuker at 15:41

    Misschien voor Colinda een dildo met batterijen die pas stoppen als ze leeg zijn.Heeft dan misschien voor geruimte genoeg en kan dan weer normaal functioneren.

  2. Petra at 14:10

    Nou ja zeg…die Colinda betrekt zo’n beetje iedereen bij, dus blijkbaar, niet bestaande problemen….wat een onzin allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *