Gio krijgt post van Isabella

Gio krijgt post van Isabella

Vandaag is het post dag in Utopia! Dit keer zijn Gio en Colinda de gelukkigen. Chris is bij de brievenbus geweest en rent naar de loods, daar aangekomen overhandigd hij de post aan Gio en Colinda.

Colinda ligt nog op bed en wordt op deze manier leuk wakker gemaakt. Ook Gio opent enthousiast zijn post en begint te lezen. Al snel wordt duidelijk dat er ook post bij zit van oud Utopia bewoonster Isabella! Echter laat Gio er weinig over los. Wel laat hij Patrick even weten dat het van Ies is, het is super veel! Geef Collie een dikke kus van mij, Nicole en Patrick ook. Leuk antwoordt Patrick en zegt groetjes terug! Samen buigen de heren zich nogmaals over de brief, helaas wordt er nog weinig over gepraat. Ze zij altijd blijf mezelf zegt Patrick maar dat doe ik ook wel. Ja zegt Gio het is allemaal wat. Heb je alleen dit gekregen vraag Patrick. Nee antwoordt Gio, een hele stapel! En gaat vervolgens op de bank weer verder lezen. Mocht er meer bekend worden van wat er precies in de brief van Isabella stond dan laten we het weten!

Later komt Patrick er ook bij zitten, en zegt enthousiast dat hij ook post heeft gehad van de dochters van Colinda. Het was zo lief, ik moet het even laten zakken! Wel scherp en wijs maar super lief. Er staat één zin in, nou ja een paar… Ik heb gewoon post van de dochters van Colinda! Wat een schatjes! Wat goed, ik moet bijna janken! Ook LauraB is benieuwd naar de post van Colinda, lees het straks maar antwoordt Colinda met een lach. Het lijkt er dus op dat Colinda ook positieve post ontvangen heeft. Ze oogt in ieder geval een stuk vrolijker!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jeannet at 18:04

  Super! Post van “onze” Isabella voor Giorgio. Daar ben ik héél erg blij mee en ik hoop dat het Gio de kracht zal geven, zich aan het puberale gedrag van Naomi te onttrekken. Bah je zal zoiets maar als dochter hebben. Voor het oog van heel Nederland proberen een man te versieren! Een die dus bezet is.

  Dom wicht.

  Isabella is een wijze, mooie en lieve “meid”. Die straalt en dan ook nog een prachtstem en wijsheid en verantwoordelijkheid en lief is een relatie en eerlijk en…….

  Zo kan ik door blijven gaan met positieve punten over Isabella te vernoemen.

  Leuk ook dat ze Colinda, Nicole en Patrick in de brief aan Gio noemt, om een dikke kus aan te geven.

  Wijs is Isabella, die heeft wel door wat voor een vies ventje Wilco is.
  Haar wijze uitspraak heb ik als leidraad in mijn agenda genoteerd:

  Houd ook je vijand dichtbij. Ik zal trouwens de dag prijzen dat Wilco Utopia verlaat.
  Dan komt er heel wat meer rust en komt Patrick ook tot bloei, nu heeft hij steeds die kleine tiran, die mini pitbull achter zich aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *