Gio lag met Naomi en Laura in bed

Gio lag met Naomi en Laura in bed

Dat Gio en Naomi het steeds gezelliger hebben met elkaar is geen geheim. Zo waren de twee gisteren al gezellig in de koeienstal bezig en wat later werd er op de bank gestoeid. Later op de avond is Gio in bed beland bij 2 dames, Laura én Naomi! Gio ligt meer aan de kant van Laura maar het loopt al snel mis. Naomi moest even naar de wc en ging daarna weer in bed liggen. Vervolgens stort het bed waar Gio en Laura op liggen in… Er ontstaat een hoop gelach en Gio wil uiteindelijk bij Naomi in bed gaan liggen. Echter zegt ze dat hij naar zijn eigen bed moet. Wel helpt Gio Laura nog even met haar bed en Naomi lacht erop los. Chris is inmiddels ook ontwaakt en is er niet bepaald blij mee. Hij vindt dat Naomi op moet houden met lachen. Naomi probeert zichzelf te verdedigen, ze kan er niets aan doen het bed van Laura is ingestort. Ah joh ga gewoon slapen antwoordt Chris een beetje geïrriteerd. Volgens Laura moet Naomi Chris lekker laten, als ze wil lachen gewoon lekker lachen. Zal er binnenkort iets opbloeien tussen Naomi en Gio? En Zal Chris vandaag chagrijnig zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 11:31

  Krijgen we weer een nieuw steel nee toch wat is Giorgio aan het veranderen hij heeft eerst zijn meisje in de steek gelaten en nu is hij Isabella niet trouw.
  En nu heeft Naomi der zin om met Giorgio in bed te liggen
  Als het bed stuk is wie maakt die dan ik zal zeggen stuk gemaakt zelf repareren .
  En denk een beetje aan de mensen die in de kamer slapen
  Wat ze ook moeten doen als de rose kamer leeg komt kunnen ze beter een kamer maken voor de gene die er zin in hebben om HET te doen (om het netjes te zeggen) zodat niemand daar last van heeft kijk maar naar dat van Vanessa en Mark hoe de gene die er naast lag der schaamde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *