Colinda over haar gevoelens van Wilco

Colinda over haar gevoelens van Wilco

Joey en Colinda hebben vanavond over de gevoelens van Colinda gepraat ten aanzien van Wilco. Wanneer zal ze het aan Patrick gaan vertellen?

Joey zegt tegen Colinda op het moment dat Patrick het donderdag hoort van bezoekers. En hij gaat daar zijn eigen conclusies uit trekken… Hij is echt heel verliefd op je. Dan zal er waarschijnlijk veel gezanik ontstaan. Dat komt voort uit, het blijft een “zever tand”. Maar als jij het donderdag niet gezegd hebt wat je hebt gedaan dan.. Wat heb ik gedaan dan vraagt Colinda, ik heb niks gedaan. Nee antwoordt Joey maar je hebt wel toenadering gezocht. Nee zegt Colinda hij heeft toenadering gezocht. Maar je hebt tegen mij wel gezegd dat er een affectie is merkt Joey op, dat hebben mensen gezien en zullen dat tijdens de live in de loods vertellen. Ik kies daar liever voor dan die problemen hoor antwoordt Colinda. Patrick is gewoon echt denigrerend naar mij en probeert me onderuit te halen. En dat pik ik nu niet meer. Dat is ook goed zegt Joey, dat is natuurlijk helemaal vanuit jou. Ja zegt Colinda en dat is ook het advies vanuit mijn dochters. Het is zijn probleem en niet de mijne. Joey vraagt of ze van het gezeik af wilt zijn en dat wil ze wel. Dan moet je in mijn optiek voor donderdag kort en hart zeggen waar het op staat. Je hebt nog niet heel het verhaal vertelt. Enkel dat je klaar met hem was maar niet dat je Wilco leuk vindt. Voor Patrick is dat nog niet duidelijk, hij ziet het nu als afstand houden. Colinda benadrukt haar handen van hun “relatie” af te houden, ze doet het niet meer. Uiteindelijk zegt Colinda dat ze het nog eens heel duidelijk zal gaan zeggen tegen Patrick. Liever via jou dan via een bezoeker die gaat stoken aldus Joey. Als Wilco en Laura B bij de twee komen zitten biecht Colinda op aan Wilco gevoelens voor hem te hebben. Ik heb van de week in een dronken bui gezegd dat ik gevoelens voor jou heb. Wilco grapt eerst dat hij dit voor het eerst hoort, maar geeft toe het ook al door te hebben gehad. Laura en Laura hebben later nog een gesprekje met Wilco. Wat vindt hij nou van Colinda. In de buitenwereld zal het niet zijn type zijn. Maar in Utopia zal het wel iets kunnen zijn, echter gaat er dan wel een ontploffen. Zal Colinda het vandaag vertellen en hoe reageert Patrick? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Peterp at 14:04

    Joey was er ook bij toen Wilco zij dat hij Col “wilde doen” om Pat nog meer af te zeiken, waarom zegt hij dat nu niet! Wilco zoek gewoon toenaderingom Pat te pakken en die gekke Col valt er ook nog voor, ja jeuk is soms erger dan pijn. Kan niet wachten op de afloop hiervan en Col op haar bek te zien gaan. Volgens mij wordt de post daar gecensureerd want Col’s dochters zullen toch ook wel op de hoogte zijn hiervan of zijn die ook zo naïef?

  2. anneke at 11:19

    Wat een walgelijk mens om van Patrick over te stappen naar zijn vijand Wilco wil ze echt een gevecht met en tussen die twee is ze nu volwassen of net wat iemand zei van de week jeuk is erger dan …..
    Ik hoorde van de week de zoon van Wilco zeggen dat hij het goed deed alleen hij moet niet zo roddelen.
    Waarom praat Colinda niet met Patrick maar wel met de mensen die roddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *