Hebben LauraB en Joey verkering?

Hebben LauraB en Joey verkering?

Momenteel is de sfeer weer een beetje relaxt in Utopia. Dit na het centraal wat gehouden werd omdat ivan niet zijn straf wilde doen. Er kwam nog niet echt een oplossing waardoor de gemoederen weer hoog opliepen. Echter gaan we een paar uurtjes terug, Laura en Laura hebben een gezellig gesprek op de bank. Het onderwerp waar ze het over hebben is leuker te noemen.

Laura merkt op dat Joey wel een “cadeautjes man”is. Nou antwoordt LauraB, vooral als er cadeautjes komen is hij bang dat ik met mijn type spullen aankom zeg maar. Hij laat ook wel duidelijk merken dit wil ik voegt Laura eraan toe. Ja antwoordt LauraB en Laura vind het echt leuk. Ik stimuleer dit he, dat weet je he. It’s all about the love Laupie. Ik kan er echt niets aan doen zegt LauraB maar ik voel me er zo fijn bij. Goed zo antwoordt Laura en laat het nou ook lekker toe! Want anders doet Joey dat niet of zegt ie dat soort dingen niet. Hij doet dat omdat hij jou ook echt leuk vindt. Hij denkt er ook heel serieus over na. Ja dat is wel met meer dingen gaat LauraB verder, hij maakt dan ook van die grapjes dat ik goed moet leren roti maken voor als we eruit gaan. Ja zegt Laura hij denkt al verder. En als je je er fijn bij voelt laat het dan lekker toe. Anders ben je als je 80 bent nog single hoor. Ik hoef niet perse een verkering te hebben of zo zegt LauraB. Laura onderbreekt haar, nou dat heb je wel hoor. En LauraB bekend dat ze het eigenlijk toch ook wel erg fijn vindt. Volgens Laura valt het nu niet meer onder gewoon gezellig hebben. Ik vind het gewoon heel erg leuk antwoordt LauraB. Goed zo zegt Laura, dat is toch top! Zo hoort het! Liefde is het mooiste wat er bestaat, dat je je fijn voelt bij iemand en echt van iemand houdt. Waarom zou je het niet toe laten omdat je een keer pijn hebt gehad? Nee zegt LauraB, ik denk dat ik daar wel overheen ben hoor. Ik wou net zeggen gaat Laura verder, Joey heeft ook precies hetzelfde gehad. Hij heeft zijn relatie hier ook uit moeten maken. Ja zegt LauraB en ik had het vandaag ook dan zie ik hem staan en krijg ik gewoon weer kriebeltjes. Ja dan krijg je vlinders in je buik antwoordt Laura, dat betekend dat je verliefd bent! De dames lachen en Laura vind het echt leuk voor haar naamgenoot. Ze heeft dat ook met Charlotte, ook al ziet ze haar niet meer. Zouden LauraB en Joey een relatie hebben?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 04:32

    Voor Laura en Joey hoop ik dat de relatie na Utopia door blijft gaan. Ik zie Laura niet echt manipuleren met Joey om geld.Vind haar er het type niet voor. Wat Colinda betreft, die had allang iets voor haarzelf kunnen hebben als ze niet veel te lang op het verkeerde paard had gewed. Maar ja, je bent nooit te oud om te leren en daarom hoop ik dat ze nu écht ontnuchterd is. Geen luchtkasteel maar een echte reading en massage ruimte. Doordat voorgespiegelde luchtkasteel kwam die hele wellness in haar op. Heel mooi hoor maar volgens mij niet haalbaar.Maar ook Colinda mag haar Utopia dromen hebben.

  2. anneke at 21:37

    Volgens mij probeerd ze ook meer dingen voor elkaar te kunnen krijgen als ze met hem verder gaat.
    Het zal gerust wel liefde zijn
    Maar ik zie haar regelmatig in de buurt van Joey als hij met boekhouding bezig is kan ze hem om praten voor geld want net zag ik ook dat er dingen waren besproken met maar 2 mensen en geen groep keuring het tegen werken van Colinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *