Naomi is verliefd op Gio

Naomi is verliefd op Gio

Laura en Naomi zitten in de kas, de dames hebben het over Gio. Uiteindelijk bekend Naomi wel verliefd te zijn op de Utopiaan van het jaar…

Je vindt hem wel leuk vraagt Laura aan Naomi. Naomi zegt met een lachje het niet te weten. Je hebt toch zo’n gevoelletje? Dat zit bij je maag he gaat Laura verder. Ja zegt Naomi. Ja dan weet je niet hoe je ermee om moet gaan gaat Laura verder. Als iemand mij ook goed inpakt ben ik ook zo om hoor. Fijn toch? Nee zegt Naomi en Laura vult aan dat het ook wel een beetje klote is. Wat denk jij hoe hij erover denkt? Denk je dat hij dit ook heeft? Nee antwoordt Naomi, althans dat denkt ze. Ohh je bent zo’n onzeker typje gaat Laura verder. Ja zegt Naomi en daarom wil ik het dus niet, nu ga ik heel de tijd zitten malen. Daarom heb ik ook geen vriendje, ik ben f*cking onzeker. Ja zegt Laura maar Gio is lief. Dat zeggen ze bij iedereen gaat Naomi verder, dus dat wil ik niet. Ik heb met je te doen gaat Laura verder. En Naomi zegt dat ze een beetje raar doet. En Laura merkt op dat de rest dat ook wel ziet, ze gaat giechelen als ze bij Gio is. Ik zou zeggen go with the flow en je ziet wel waar het schip strand. Je zit hier toch nog een jaar dusseh… Alleen denk ik niet dat Gi hier nog een jaar zit. Naomi vindt het erg vervelend dat het moet gebeuren. Laura benadrukt dat het het leukste is wat er is. Je wordt onzeker en het is gewoon spannend…

Later bedenken Naomi en Laura een plannetje. Laura zegt het ook bij Gio te zien, Naomi moet nu een klein beetje afstand houden. Een wel niet spelletje, een beetje uitdagen. Ga lekker spelen. Naomi vind het ook wel grappig en gaat het wel doen. Hoe zal dit af  gaan lopen?


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Willy at 14:53

  Hou toch eens op laura, laat ze gaan, naomi de puber en gio is snel verliefd? Hij zou een stomme fout begaan als hij naomi inpakt, dat kost hem stemmen.

 2. anneke at 14:36

  Laura is er weer hoor ze gaat weer stoken hoop dat Giorgio er niet in op gaat om met die Naomi wat te gaan beginnen dan gaan we weer van voor af aan met een relatie stuk maken hup pak de volgende maar wat zijn ze daar ook zwak moeten ze nu juist een relatie kan het niet gewoon vriendschap zijn het is nu een herhaling van begin vorig jaar.
  Is die Naomi er in gegaan alleen om Giorgio te versieren

  • Jeannet at 17:54

   Anneke daar lijkt het inderdaad erg op en dan bedoel ik jouw opmerking “Is die Naomi er in gegaan alleen om Giorgio te versieren”.

   Ja dat idee had ik ook, toen ze er in kwam had ze (zoals ik het mij heug) al aangegeven, Gio heel lief te vinden/verliefd te zijn op…. of met wat voor woorden ook. In ieder geval interesse voor Gio.

   Die Naomi is nog een “bakvis”. Gio zou enorm dom zijn als hij zijn “primitieve” gevoelens niet zou kunnen beheersen! Thuis liet hij toen Samantha stikken. Isabella is er vol vertrouwen uit gegaan.

   Blameert hij nu iedereen? Ik hoop van niet. Zijn populariteit neemt al drastisch af (wat dan ook nu terecht is). Ik hoop dat Gio niet dom is en die Naomi negeert. Dat hoop ik als trouwe fan van “onze” Isabella!

 3. Bjeinne at 14:03

  Ach die Laura wa gaan we doen zonder haar in april ,dokter love gaat nergens meer haar neus kunnen insteken :s Utopia gaat zonder liefde zitten zonder haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *