Chris wil een eigen groep oprichten

Chris wil een eigen groep oprichten

Chris heeft vanmorgen zijn idee bekend gemaakt, hij heeft lang nagedacht (en doet dat nog steeds) om zijn eigen groep op te richten binnen Utopia. Hij heeft het hierover met Colinda en Ivan.

Chris zegt tegen Colinda dat hij erover zit te denken om een groep op te richten. Voor wat vraagt Colinda nieuwsgierig. Chris antwoordt voor hier binnen met een paar standpunten. Het is zeg maar een gecontroleerde anarchie, dus met andere woorden je hebt een paar standpunten en verder kan iedereen doen waar hij zin in heeft. Colinda antwoordt presenteer het voor jezelf en kijk wat de anderen ervan vinden. Ik ga het nog even verder uitdenken gaat Chris verder. Doe het benadrukt Colinda en kijk of je medestanders kan krijgen. Ivan staat erbij en vraagt wat Chris nou weer wil. Chris legt nogmaals zijn plan uit hij wil een groep oprichten. Wat is dat voor groep vraagt Ivan. Chris legt het verder uit, het komt erop neer dat het een paar standpunten zijn. Dat is het en voor de rest kun je doen en laten wat je wilt. Wat zijn je standpunten vraagt Ivan door. Chris zegt ehh nou één standpunt is zeg maar Patrick en Wilco eruit. Het andere standpunt is een vast percentage van 25% voor jezelf, 25% voor de gouden pot en 50% gaat naar de BV. Ook wil hij in een lokale omgeving alle dingetjes kopen en proberen zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn, leven van het land en kijken of je efficient om kan gaan. Ivan luistert aandachtig en vindt het top. Ik kom wel bij je groep maar niet met Patrick en Wilco eruit. Oplossing zoeken is een betere, maar voor de rest hoor ik bij je groep. Zal het Chris gaan lukken om een eigen groep in de samenleving bij elkaar te krijgen? Bekijk hieronder het filmpje nog eens terug. (vanaf 02:55)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *