Isabella voelt nog steeds iets voor Gio

Isabella voelt nog steeds iets voor Gio

Hoe is het nu met Isabella? Dat vragen sommige fans zich wellicht af. De redactie van Talpa is bij de zangeres en oud bewoonster langs geweest. Er wordt het hemd van haar lijf gevraagd, is ze nog bezig met zingen? Wat zijn haar toekomstplannen? En de grote vraag: voelt ze nog iets voor Gio? Ondanks het feit dat ze niet langer wilde wachten tot 1 januari en het anders voorbij zou zijn. Blijkt dat toch een beetje anders te zitten. Ze vindt Gio nog steeds leuk en kan haar gevoel niet uit zetten. Ze geeft het 100% een kans, maar het hangt ervan af wat hij met Naomi zal doen. Als hij daar geen gehoor aan geeft en als hij als de normale Gio naar buiten stapt dan sta ik ervoor open. Dan gaan we samen de wereld veroveren! Ook zet ze de wekker voor de koeien, dan ziet ze Gio weer even. Maar voor wie zal Gio kiezen? Naomi heeft immers bekend verliefd op de Utopiaan van het jaar te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Willy at 13:42

    Nou isabel, laat gio maar los, want hij gaat steeds verder met naomi,ook al mag ik hem graag, hij kan niet zonder te rotzooien, als hij gek is op jou zou hij dit niet met naomi doen, en naomi moet ook wijs zijn,maar ja dat is ze niet met de 19 jaar en puber gedrag. Vind het heel sneu voorde dames die hij achterlaat, wie is de volgende na naomi?????????

  2. anneke at 18:51

    Giorgio moet niet zijn …… achter na lopen en nu gewoon doen en die Naomi moet hem laten gaan volgens mij is ze voor hem erin gekomen eerst Isabella weg en dat op Giorgio storten.
    Ik hoop voor Isabella dat hij goed nadenkt en trouw blijft aan Isabella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *