Utopia nieuwtjes 21 januari

Utopia nieuwtjes 21 januari

De kleine nieuwtjes van vandaag 21 januari lees je hier op een rijtje. Zo blijf je op de hoogte van het laatste Utopia nieuws! Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen als dit noodzakelijk is.

 • De bouw van de vide schiet al op! De trap is inmiddels gemonteerd, de vloer is helemaal af en nu is het tijd voor wanden. De wanden zijn al helemaal gemaakt echter moeten deze kant en klaar naar boven. Dat weegt uiteraard wat dus wordt er met zijn allen samengewerkt. Velen handen maken licht werk!
 • Boer John is langs geweest, uiteraard voor de koeien. Ook daar gaat het gesprek over Naomi als Boer John vraagt wie de koeien doet. Gio antwoordt dat hij de koeien doet en voorlopig niets met Naomi zal doen. Ook heeft hij vanmorgen post gehad, blijkbaar wist John dat al.
 • Ook wordt er over het verblijf van Gio gesproken. Gio legt aan boer John uit dat hij nog een aantal maandjes zal blijven in Utopia.
 • Boer John maakt een groepsfoto voor de groep, deze foto zal voor een kalender zijn.
 • Wilco en Colinda zijn gezellig samen aan het koken. Wilco voor de patatkraam en Colinda voor de groep. De twee hebben het over het gesprek met Patrick waar Colinda haar gevoelens kenbaar maakte.
 • Gio en Naomi kijken gezellig samen wat grappige filmpjes
 • Gio en Naomi hebben een plan om een smoothie boekje te maken, maar of het ook uitgevoerd zal worden?
 • Bjorn en Ivan zitten gezellig bij een kampvuur. Bjorn vertelt wat hij naast voetballen mogelijk ook nog wil doen in Utopia. Hij zou graag willen draaien tijdens een Utopia feest, verder gaan met zijn modellenwerk of een boxershort ontwerpen.
 • Ook Gabriëlle heeft plannen, ze wil samen met Nicole een boekje met kleine verhaaltjes gaan maken.

Helemaal niets meer missen?! Volg ons dan op Twitter en Facebook en blijf volledig op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 19:04

  Ze verzinnen ook van alles om een boekje te maken en volgens mij is dat dan plagiaat je hebt al zoveel boekjes daar over maak er maar een nieuw drankje bij.
  Ik dacht dat de vide groot zal zijn maar wat een klein ding moet daar nu op geslapen worden ze kunnen ook het kantoor maken ze moeten eens de loots anders in delen
  Laura B wil toch wat te doen hebben laat haar een schets maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *