Gaby krijgt bezoek van de pastor

Gaby krijgt bezoek van de pastor

Dat Gaby kerkdiensten in Utopia wil organiseren is inmiddels wel bekend. Daarom is er een pastor die langs komt om het een en het ander te bespreken.

De pastor wordt hartelijk ontvangen in Utopia, en het stel gaat aan tafel zitten. Onder het genot van een drankje, wordt de kerkdienst doorgenomen. Ook Gio komt er even bij zitten om Gaby een handje op weg te helpen. Er komen allerlei zaken aan bod, de verwachting van het aantal bezoekers bijvoorbeeld. En er wordt ook aan muziek gedacht, er zal een band komen. Deze bestaat uit 1 drummer, 1 toetsenist, 2 gitaristen, 1 basgitarist en 4 zangeressen. Wel moet het podium vergroot worden of een nieuwe gemaakt want dat gaat natuurlijk nooit passen! Er zullen verschillende personen gaan spreken waaronder een persoon die psychisch niet helemaal in orde was maar door de kerk tot inkeer is gekomen. Maar ook Gaby zal naast de pastor een woordje voordragen, of zal ze ook gaan zingen? De pastor zou het fijn vinden als er een collecte zou zijn. Maar wie weet ligt dat wel een beetje gevoelig? Gaby en Gio vinden het geen probleem en dat de pastor vrij is om een collecte te houden. Uiteraard wordt er nog veel meer over God en het geloof besproken maar als we dat zouden vastleggen in dit nieuwsbericht wordt het wel erg lang. Waar de kerkdienst gehouden wordt is nog niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk in de loods zelf.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *