Utopia nieuwtjes 22 januari

Utopia nieuwtjes 22 januari

De Utopia nieuwtjes van 22 januari vindt je hier! Alle kleinere gebeurtenissen hebben we weer voor je bij elkaar gezocht. Zo hoef je het laatste Utopia nieuws niet te missen! Uiteraard zullen we dit bericht aanvullen als dat nodig is.

 • Gio en Naomi hebben het vannacht wederom gezellig gehad. Dit keer op de vide, het werd zelfs zo gezellig dat ze net niet zoende.
 • Gio en Naomi hebben samen de koeien gedaan.
 • Ivan doet trouw zijn taakstraf, zo neemt hij de douche en wc onder handen
 • Wilco is alweer druk bezig met de vide
 • Bjorn heeft zichzelf op de gevoelige plaat vastgelegd. Buiten heeft het gevroren, dus ook de vijver is voorzien van ijs. Het leek Bjorn wel leuk om op het ijs een foto te maken. Dat is gelukt, zonder nat te worden!
 • De bijles van Gio is een uurtje uitgesteld, kan Gio mooi nog even studeren?
 • Gabriëlle krijgt zaterdag een verrassing van Joey. Wat het precies is blijft nog even geheim.
 • Er wordt momenteel hard gewerkt in Utopia, zo worden de oude banken gesloopt en weggegooid.
 • Laura en Naomi hebben een gesprek gevoerd over Gio. Ze hadden BIJNA gezoend! Laura is benieuwd of Naomi Gio terug zou zoenen als hij was begonnen. Haar antwoord is ja maar wil liever dat het stopt. Volgens Laura gaat dat nou eenmaal moeilijk. Naomi denkt wel dat Gio het ziet zitten maar het niet toe laat. Naomi wil het gewoon gezellig hebben en Laura adviseert om eens met Gio te praten. Misschien niet zo’n slecht idee?
 • Ivan is boos op een aantal bewoners. De rede hiervoor is nog een onbekend, hij lijkt de laatste tijd niet zo lekker in zijn vel te zitten.

Hou onze Twitter en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven, zien we je later nog even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Willy at 17:39

  Naomi zegt het gezellig te willen hebben, meer niet, dan zou ik dat maar snel zeggen tegen gio, want ik denk dat e wel verder wil, ze loopt continu achter hem aan, goi zou stom zijn als hij hier verder mee gaat, dat doe je niet met een puber, en naomi word eens actiever zeg, die spiegel moet je maar eens voor bij lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *