Het korte centraal van 22 januari

Het korte centraal van 22 januari

Tijd om even wat zaken te bespreken in Utopia, iedereen zit deze morgen er al op tijd klaar voor. Dit omdat vandaag natuurlijk de live in de loods concert plaats vindt en er nog veel moet gebeuren! Hier lees je alle besproken punten van 22 januari terug.

Live in de loods
Vandaag is het dan zo ver, de live in de loods met Thomas Berge. En dat vergt natuurlijk wat voorbereiding. Diegene die vanavond werkt zal ook op moeten ruimen zo vertelt Joey. Bewoners die geen taak hebben moet de rest gaan helpen. Om 15:00 moet iedereen dan ook mee helpen met het opruimen en opbouwen want om 20:00 komen de eerste gasten alweer! Gasten zullen via de achterkant van de loods binnen komen. Dit omdat daar de galarobe is. Wilco heeft er ook nog wel een puntje om eraan toe te voegen. Hij wil de keuken mooi afgemaakt hebben, het moet allemaal betimmert worden zodat je niet meer tegen het gips aan kijkt. Het liefst wil hij alle ruimtes af hebben voordat de gasten er zijn. De picknicktafels worden buiten bij de patatkraam neer gezet en de sausjes zijn vanavond gratis. Ook zal er in het vervolg een scanner zijn om gasten in te checken, via lijsten werkt niet goed.

De taakverdeling:
Garderobe Laura & LauraB & Gabriëlle
Bar Nicole & Bjorn
Runners Chris & Joey
Merchandise Colinda
Foto’s Naomi & Gaby
Entrée Gio & Joey
Le luifel Mark & Wilco

Rustdag
Iedereen heeft genoten van de rust, woensdag is voortaan een rustdag en de lichten gaan om 22:00 uit. LauraB voelt zich als herboren, anderen bewoners zijn ook erg tevreden.

Massage olie
De eerste Utopia massage olie is werkelijkheid geworden! Uiteraard is deze getest en zal tijdens de markt verkocht worden.

Het feestje van Chris
21 februari ben ik jarig en wordt ik 32 daarom wil ik een gezellig feestje organiseren, zegt Chris. Hij hoeft geen cadeautje een hand is ook al goed. De bewoners stemmen in want ze hebben zin in een goed Hollands feestje!

Zingen en kerkdienst
Het is een goede dag voor Gaby. Ze mag vanavond ook een liedje zingen tijdens Live in de Loods waar Thomas Berge ook zal optreden. Verder vertelt Gaby nog over haar bezoek van de pastor. Volgens de gelovige gaat het helemaal goed komen. De dominee zorgt voor al het apparatuur en wij hoeven alleen voor de stoelen en het podium te zorgen. Waarschijnlijk komen er 150 mensen!

Darttoernooi
Colinda wil een darttornooi organiseren. De datum moet nog gepland worden en de winnaar krijgt prijzengeld en een prachtige bokaal!

De complete Utopia beleving
Wilco vertelt dat er bij de komende Utopia Markt een nieuw element is zal zijn. De mensen krijgen ook een rondleiding binnendoor en buitenom.Het wordt een complete Utopia beleving zegt Wilco enthousiast. Ook heeft Nicole nog een mededeling over de markt. Er zullen een paar geheime muzikale versnaperingen zijn, de rest blijft nog even geheim. Maar ook LauraB heeft nog iets te melden over de markt. We hebben echt iets heel cools, we kunnen een echt hanenpak aantrekken en een hanengevecht houden…

Utopia academie
LauraB wil een nieuwe Utopia academie gaan organiseren. De kosten zullen rond 10 euro zijn en gaat over dierenrechten. En daarmee sluit het centraal.

Filmpje zullen we plaatsen zodra deze beschikbaar is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:55

  Die moeten samen de hele avond met elkaar door brengen denk ik zittend op de bank
  Het zal wel eens goed zijn om hun verhalen te vertellen wat ze mee gemaakt hebben

 2. RUUD at 12:43

  De taakverdeling:
  Garderobe Laura & LauraB & Gabriëlle
  Bar Nicole & Bjorn
  Runners Chris & Joey
  Merchandise Colinda
  Foto’s Naomi & Gaby
  Entrée Gio & Joey
  Le luifel Mark & Wilco
  —————————————-

  Vraag wat doen IVAN & PATRICK eigenlijk dan ….moeten ze allebij met een papierprikker rond lopen dan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *