Chris wil een centraal inlassen

Chris wil een centraal inlassen

Chris had al eerder wilde plannen om een groep binnen de samenleving op te bouwen en besluit nogmaals met Colinda in gesprek te gaan over zijn idee. Chris heeft namelijk wat aanpassingen en wil een centraal inlassen…

Chris zegt tegen Colinda dat hij toch maar niet een eigen groep wil maken, dat gaat denk ik niet werken. Dus ik zit me er zelf meer op voor te bereiden om een centraal bijeen te roepen om mijn standpunten duidelijk te maken. Over hoe ik zelf Utopia zie en ik denk het standpunt Wilco en Patrick maar helemaal weg laten? Colinda lacht een beetje en antwoordt dat dat wel slim is om te doen. Anders wordt je wel heel persoonlijk. Je mag het wel denken en naar handelen maar niet opruien. Ik denk namelijk dat je dan zelf het doel gaat worden. Nee dat wil ik toch ook niet zegt Chris met een lach. Je zit op zich wel in mijn straatje met wellness en alles. Maar ik ben erg van zelfvoorzienendheid. En daarnaast heb ik ook nog wel andere dingen zoals vrijheid van meningsuiting en het geldsysteem. Kosten mogen ook wel efficiënter. Maar dat moet ik even goed voorbereiden in een verhaaltje en dat aan de groep vertel in een centraal. Dat doe ik dan morgen. Colinda biedt aan dat ze Chris wel wil helpen en zijn verhaaltje in wil zien. Chris vindt dat wel goed en Colinda geeft ondertussen wat tips wat hij kan vertellen. Verdere plannen van Chris kun je heel goed terug zien in onderstaand filmpje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *