Gaby oefent haar zang kunsten

Gaby oefent haar zang kunsten

Vandaag is het live in de loods concert waar Thomas Berge op zal treden. Echter zal Gaby ook wat gaan zingen tijdens het voorprogramma. Dat vergt natuurlijk enige oefening! Ze is dan ook druk bezig in de “keuken van Vanessa”.  Ook LauraB is aanwezig en de dames spreken gebaren af zodat Gaby kan peilen of haar zang kunsten wel goed zijn. Als het goed is is het wel aan mijn kop zegt LauraB. Ook geeft Laura nog wat tips aan de zangeres in spe. Gaby laat ondertussen wat horen en volgens LauraB gaat het helemaal goed komen. Benieuwd wat je een beetje van Gaby kan verwachten? Bekijk dan onderstaand filmpje van vandaag en gisteren even dan heb je alvast een indruk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 20:57

  Het zal aan mij liggen maar ik zie geen toegevoegd filmpje, ook niet bij het vorige bericht over Gaby’s “zangkunst”, maar aan de reacties begrijp ik dat dat wicht dus absoluut niet kan zingen. Nee Utopianen, door dat getreiter is onze Utopiaan uit Utopia gegaan. Isabella heeft een gouden stem. Door jullie Utopianen ondergewaardeerd. Na haar vertrek is Utopia in verval geraakt. Het niveau daalt dagelijks. Ik kijk al lang niet meer, lees hier nog wel de berichten. En wat ik lees bevestigt dat mijn keuze het niet meer te kijken correct is.

  Wat een afgang!
  Geen Utopia…….. maar Sextopia ! BAH ! 🙁

 2. mikey****** at 15:15

  Sorry, maar is dit serieus?
  Dan mag ik hopen dat het een concert voor doven is…..dit kan ze niet menen. Ik was absoluut geen Lot fan maar nu moet ik toch toegeven dat Lot 100% beter kan zingen…dit doet zeer aan je oren…..
  En niemand zegt dat tegen haar om haar te beschermen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *