Joey en Laura gaan weer tatoeëren

Joey en Laura gaan weer tatoeëren

Nu Martin niet meer samenwerkt met Joey en Laura om de laatste beetjes van het vak tatoeëren bij te leren zijn de twee op zoek gegaan. De zoektocht heeft niet lang geduurd want ze hebben een andere tattoo artiest gevonden die wel een handje wil helpen.

Het gesprek met deze tattoo artiest hebben we gemist, het regende namelijk streamlocks waardoor het gesprek moeilijk te volgen was. Als het gesprek voorbij is zijn beide erg blij dus dat kan alleen maar goed nieuws betekenen! Later wordt al snel bekend wat er zich heeft afgespeeld. Zo vertelt Laura aan Bjorn dat ze morgen op haar eigen been gaat tatoeëren. Ze zal daar de namen van de kinderen van haar beste vriendin op gaan zetten. Het gaat om 3 namen, Anthony, Romé en Amy. Ook Praat Laura nog met LauraB Gabriëlle, Gaby en Joey in de keuken. Daar wordt nog meer duidelijk als Laura ook daar het een en het ander vertelt. Kicken he Lau zegt Laura enthousiast. Ja echt goed jongens antwoordt LauraB. Het was ook een super leuke chick vertelt Laura. Ja of ze vertrouwd me voor geen meter maar gunt me toch wel de mogelijkheid om het te proberen voegt Joey eraan toe. Maar dat is dus jullie nieuwe tatoeëerder vraagt Gaby. Ja antwoordt Joey, zij zal ons begeleiden met het zetten van tatoeages. Een opleiding vraagt Gaby door. Laura zegt dat ze hun gewoon zal begeleiden. En deze vrouwelijke tattoo artiest komt uit Amersfoort. Dus over 2 weken mag ik strak getrokken worden vraagt Gabriëlle. Als je me vertrouwd antwoordt Laura. En vertelt nogmaals dat ze morgen op zichzelf gaat tatoeëren, het zal op haar been komen te staan. Daarna gaan Joey en Laura de bar halen voor vanavond… Hoe lang zal de samenwerking met deze tattoo artiest duren?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • David Brigham at 23:01

      Dat wordt een beetje geheim gehouden — ik denk dat Martin in hun ogen te streng was en ze nog niet op klanten wilde loslaten, want Joey zei dat het “te langzaam ging” of zoiets. Uiteraard had Martin gelijk, je zet wel een permanent ding. Is het trouwens toeval dat de nieuwe een vrouw is? — zie de scene die Ivan schopte toen Nicole door Martin getatoeeerd werd (ze mag niet door een man aangeraaklt worden, net zoals hij aanvankelijk niet door een vrouwelijke kapper wilde worden geknipt)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *