Bjorn wil after movies gaan maken

Bjorn wil after movies gaan maken

Bjorn heeft zitten nadenken wat resulteerde in een ideetje, hij wil namelijk iets doen vanavond tijdens de live in de loods concert met Thomas Berge.

Bjorn vertelt tegen Joey dat hij een idee geopperd heeft om te doen. Joey is uiteraard benieuwd wat het dan precies is. Bjorn antwoordt dat het nog wel even overlegd moet worden hoe de rest daar tegenover staat. Ik heb natuurlijk redelijk wat dingen zoals feesten georganiseerd en wat gewoon heel erg goed werkt zijn after movies. Maar het is ook een filmpje wat mensen er zal van overtuigen om toch eens een concert bij te wonen binnen Utopia. Je kunt het bij evenementen doen die regelmatig terug komen, Utopia markt en concerten bijvoorbeeld. En ik denk ook een beetje aan mijzelf, heb een beetje dezelfde passie als Gio. Hij wil ook graag een video blog dinges en dat was in eerste instantie ook een beetje mijn bedoeling. Maar nu denk ik iedereen gaat zijn eigen ding maken. Je laat mensen zien hoe een concert gaat, geeft de gasten een aantal vragen die ze beantwoorden en de artiest in dit geval Thomas Berge. Daarna monteer je het en dan heb je een filmpje van een paar minuten. Vervolgens zet je die op de website en zien mensen hoe vet het hier is en willen ze zo weer komen. Joey vindt dat Bjorn dat lekker met Gio moet overleggen. Ja dat komt wel goed antwoordt Bjorn, ik ga nu kijken hoe ver het mogelijk is en wat je ervoor nodig hebt. Zoiets is voor de evenementen een plus en voor mij leuk om te doen. Daar heb ik vannacht over nagedacht toen ik wakker lag langs een krijsende walrus Wilco lacht Bjorn. Wat denken jullie, heeft Bjorn een goed idee in handen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *