Gio over zijn “relatie” met Isabella

Gio over zijn “relatie” met Isabella

Gio en Joey zitten buiten te kletsen, al snel gaat het gesprek over oud bewoonster Isabella. Gio begint over zijn “relatie” met de zangeres.

Gio begint het gesprek en was wel benieuwd hoe het met Joey gaat. Met Jo is alles in orde joh antwoordt hij. Helemaal top zegt Gio, ik zit eigenlijk met een klein dillemaatje. Ik heb gisteren weer mijn post gekregen en ook van Ies weer post gekregen. Op het moment dat Isabella weg ging heb ik Ies ook een brief mee gegeven van oké wat je doet doe je maar wacht niet op mij want ik ben jong en weet niet hoe het gaat lopen. Ook is het nog niet duidelijk hoe lang ik hier zal blijven. En ik heb gezegd ga gewoon je eigen weg. Natuurlijk heb ik gevoelens voor haar en ik weet op dit moment niet zo goed wat ik ermee aan moet. Zij heeft in mijn ogen eisen die ik niet kan waarmaken. Zoals naar huis komen vult Joey aan. Huisje boompje beestje en dat soort dingen antwoordt Gio. Zij is natuurlijk al wat ouder en ze zij ook al tegen mij in principe moet je gewoon vrij zijn. En nu hou ik wel rekening en ben wel vrij maar dat voelt niet zo. Terwijl ik dat wel aangegeven heb en alles en dat is dus wel lastig om te communiceren. Dat is mijn dillema waar ik nu mee zit, ik weet niet hoe ik er om moet gaan. In mijn ogen duidelijk geweest: ga je eigen weg en wacht niet op mij. Ik heb haar die brief mee gegeven en daar stond ook in dat het niet ging, dat ik vrij moest zijn en het niet gaat. Ik moet mezelf leren kennen wie ik ben dus dat is lastig. Ik dacht misschien weet jij er wel raad mee. Joey antwoordt gewoon hard zijn. Als zij aangeeft huisje boompje beestje te willen en jij bent nog bezig met je studie dan zit daar een verschil in. Plus het feit dat je hier nog lang zit en we weten allemaal hoe relaties op afstand werken. Het is niet te doen en dat weet Ies ook. Je kunt beter meteen zeggen dat je hier nog even zit. En nogmaals zeggen een leuke tijd gehad te hebben maar dat het niet werkt. Meer kan ik er niet over zeggen, je moet gewoon hard zijn… De heren praten er nog even over door zoals in onderstaande filmpjes te zien is. Maar ook in de buitenwereld wordt er veel over gesproken. De Isabella fans hebben het ook gezien en er wordt op Facebook behoorlijk wat heissa gemaakt…. Hoe zal het verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:59

  Giorgio doet niks verkeerds. Ze hadden niet eens echt een relatie. We wisten allemaal dat er geen toekomst in zat. En daarbij hij is pas 21. Er zullen nog heel wat vriendinnen komen en gaan. Snap best dat het zielig is voor isabellla, maar is haar eigen keuze geweest. Maar hij is een topgozer punt.

 2. Dolletje64 at 00:07

  Dit zelfde verhaaltje gebruikte hij ook al met Samantha toen daar vragen over kwamen wil vrij zijn ben jong wil nog niets vast gewoon een ingestudeerd stukje die hij elke keer weer gebruikt als er een ander op zijn pad komt dus een beetje goedkoop is dit wel.

 3. anneke at 21:33

  Als de brief wel van Isabella is moeten we dat respecteren maar ik blijf het raar vinden dat hij zomaar over stapt naar een ander ik blijf zeggen eerst Isabella er uit en dan proberen Giorgio te kunnen veroveren

 4. Willy at 21:21

  Zeker is hij vrij om te doen, maar je kunt vrouwen niet als speeltje gebruiken, dat besef is er schijnbaar niet, jammer want het is voorde rest een top goser, alleen zal hij op het antwoord moeten wachten van naomi s vader,of ze wel om mag gaan met gio, want ze moet voor haar tatoe ook aan paps vragen of het mag,,,dus ja ,hoe oud moet je voor alles zijn.

 5. Manon at 19:18

  Margriet, was het wel eerlijk tegenover de vriendin van gio toen?? Nee toch.. Dus nu moet Isabella ook niet zielig doen en dan iedereen oproepen zijn paspoort niet te verlengen! Zielige reactie van haar.. boontje komt om zijn loontje!

  • den steuker at 00:01

   Heb niet begrepen dat zij iedereen oproept om het paspoort te beëindigen.Dat ze dit zelf wel doet snap ik wel.Zou ook niet graag zien dat mijn vriend met iemand anders ligt te rotzooien.Ben geen fan van wie dan ook,maar beoordeel iemand op zijn handelen.

 6. den steuker at 19:14

  Een echt rijkeluis zoontje ,die zeer berekend bezig was om het met Isabella aan te pappen.Nadat hij zijn doel bereikt had ,gaat hij nu zijn hormonen achterna.Valt me wel tegen dat hij niet kieskeurig is en het gaat doen met iemand die net zoveel verstand lijkt te hebben als een leeg slakkenhuis.

 7. dogfan at 19:04

  deze brief van isabella gelezen geloof alleen niet dat het van haar af komt

  Dames en Heren,
  Zoals jullie weten kijk ik bijna geen streams. Dit omdat ik het moeilijk vind om iemand te zien waar ik heel veel om geef en deze niet te kunnen vasthouden.
  Daarom volg ik soms deze chat. MAAR…………
  Ik ga ermee stoppen!
  Wordt er niet goed van al dat gezeik rondom Giorgio! Hou daar eens mee op!
  Laat hem gewoon zijn ding doen. Laat hem gewoon een jonge zijn van 21 en speels. Ik snap dat het allemaal niet aardig over komt dat hij zo doet, naar mij niet, naar zijn fans niet en naar anderen die op hem hebben gestemd, maar besef heel goed dat hij GEEN ENKEL benul heeft van wat er hier in de buitenwereld zich afspeelt! Daar sta je binnen Utopia niet bij stil! Men heeft echt geen idee!
  Ik hoop dat iedereen op gaat houden met dat achterlijke gedoe met en rondom Naomie en Giorgio! Als dat zijn keuze is en zijn gevoel dan hebben we dat te accepteren! Hij is geen bezit! van niemand! Ook niet van mij!
  Ik vind het treurig dat ik in moet grijpen, want dit gaat echt werkelijk nergens over!
  Iedereen heeft een mening en mag deze geven aardig en niet aardig, maar onrust creëren zonder dat er werkelijk iets is vind ik niet leuk!
  xxxx Isabella”

  • den steuker at 19:48

   Heeft er toch zelf voor gekozen om in Utopia te gaan.Moet hij ook maar de reacties op zijn gedrag als een grote jongen ervaren.Risico van zijn optreden is dat hij bepaalde waarden en normen heeft genegeerd die voor andere mensen belangrijk zijn.Altijd dat het geen real soap is,doch een reality show ,wat inhoud dat er met andere ogen wordt gekeken.

 8. anneke at 18:32

  Dus elke vrouwen die binnen komt gaat hij achter aan en gaat ze weg hup naar de volgende dus hij gaat nu wat met die Naomi beginnen opeens is Isabella niet goed genoeg voor hem wat wordt die knul verveelend zeg komt hij wat te kort

 9. teetje at 18:30

  kan mij voorstellen dat isabella teleur gesteld is maar om iedereen te verzoeken om het paspoort niet te verlengen vind ik personlijk even te ver gaan hoop voor haar dat zij haar ridder op het witte paard vind zal met haar ook zeker goed komen maar ik blijf lekker kijken naar utopia vind het wel wat hebben
  en wat gio betreft mog hij iets krijgen met naomi wat ik wel denk nu dan ondervind dit meisje het zelf wel
  wie zijn wij om hier te over te oordelen blijf netjes en respeckteer elkaar bedankt

 10. Margriet at 18:25

  Gio het is niet eerlijk tegen over Isabella ,je moet geen misbruik maken van Isabella .
  gedraag je een beetje ,samen zouden jullie een mooi leven krijgen .

  • Danielle at 19:22

   Sorry, maar Isabella heeft ook geen rekening gehouden met het feit dat hij al een relatie had. En als ik het goed begrijp heeft hij al aan Isabella aangegeven dat het niet gaat werken. Dus ik zeg gio is vrij om te doen en laten wat hij wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *