De reactie van Isabella

De reactie van Isabella

Joey heeft zojuist een gesprek gehad met Gio over zijn “relatie” met oud Utopia bewoonster Isabella. Isabella volgt de livestreams niet maar heeft alle heisa op de fanclubs via Facebook wel mee gemaakt. Ze laat dan ook een berichtje achter op haar eigen Facebook pagina. Ze noemt het vooral goede tv en haar Utopia reis is vanaf nu definitief beindigd. Ze zal haar eigen weg gaan en ziet wel hoe het met Gio verloopt. We wensen Isabella dan ook veel succes!

Heb alles even laten bezinken en wil het volgende erover zeggen. We wisten dat dit ging gebeuren alleen niet hoe en wanneer! Helaas op een enorme false manier! Een een op een gesprek met Joey! Goede tv! Ja dat kwam hard aan. Ik dacht ik krijg mijn brief vanzelf wel! Ik wacht af. Voor mij eindigt hier definitief mijn Utopia reis! Ik ga verder! Hoe en wat met gio zullen we zien als hij het Utopia terrein ooit verlaat. Ik ga lekker mijn eigen weg. HET LEVEN IS VAN MIJ! En onthou niets is wat het lijkt!”

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 01:48

  Zie niet echt in wat Giorgio verkeerd heeft gedaan. Dit had ze kunnen weten. En daarbij hadden ze totaal geen relatie. Die jongen is pas 21.

 2. Ronald at 00:29

  Lieve Isabella, het was een hoop waarvan je voor 90 procent al wist dat het nooit de relatie zou worden die je graag wilt.
  Jij wil huis, boompje, beestje, en dat is begrijpelijk maar ik ben er van overtuigt dat er iemand rond loopt die je dat allemaal zal bieden zodat je je rust vind, haal hem alleen niet in de kroeg maar kom hem tegen waar je echte passie licht zodat hij jou verstaat en bij je past ten slotte ben je ouder maar ook een stuk wijzer, de tijd zal het leren weet in ieder geval dat heel veel mensen van je houden, misschien raar maar waar! Veel liefs toe gewenst Ronald.

  • Jeannet at 19:37

   Mooi gesproken Ronald. Helemaal waar. Gio is dan wel 21 jaar, maar hij gedraagt zich inderdaad “als een jonge hond”. Met iets meer civilisatie, verwacht je dat ze toch voor de camera van heel Nederland wat minder ingetogen “erop los” n… leven.

   Ik heb een zoon die ook 21 jaar is. Het gedrag van Gio vertoont mijn zoon (gelukkig) niet. Ook “een jonge hond”, maar andere normen en waarden. Gelukkig is hij geen inwoner van Utopia (zal dat ook nooit worden). Tevens studeert hij zeer serieus, hij wil ieder jaar met een Cum Laude afsluiten en tot nu toe is dat steeds gelukt.

   Isabella jij vindt de ware, momenteel sneu voor je, maar geloof mij, had je nu geen teleurstelling met hem gehad, dan lag dat toch in het verschiet.

   Samantha, Isabella, Naomi en ……. next ….. next.

   (“snuffelperiode’s dus, als er een loopse voorbij komt…. tja 😉 )

   Isabella, jij bent te goed voor hem. Ontwikkeling, je uiterlijk, alles. Vergeet hem, ban hem uit je hart en kijk om je heen: ze zijn er !

 3. den steuker at 22:22

  Vind dat ze ondanks har teleurstelling best een volwassen verklaring geeft.Kan mij die teleurstelling wel voorstellen als je opeen dergelijke manier dit moet vernemen.Had dit echter wel aan zien kunnen komen,ongeveer hetzelfde als zij met Giorgio een relatie kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *