Live in de loods met Thomas Berge

Live in de loods met Thomas Berge

Vandaag is het dan zover, Thomas Berge komt naar het Utopia terrein om daar een editie van Live in de loods te verzorgen! Na alle voorbereidingen oefent Gaby nogmaals haar zang kwaliteiten, zij zal namelijk ook gaan zingen. Kortom tijd voor een feestje!

Gaby oefent ook nog even tijdens de soundcheck. Het verloopt redelijk, af en toe mist ze wat toon. En dan komt Thomas Berge aan in Utopia en wordt hartelijk welkom geheten door de bewoners. Patrick geeft toe Thomas niet te kennen de zanger lacht en zegt dat hij zijn best gaat doen. Met Bjorn heeft hij een klein gesprekje, Thomas heeft vandaag een relaxt dagje gehad. Hij heeft lekker heel de dag in bed gelegen en tv gekeken. Ook wordt het verblijf in Utopia besproken. Thomas heeft ook nog een band mee genomen en LauraB vraagt of Thomas tips heeft voor Gaby. Volgens Thomas klonk het top, en doe relaxt dan komt het wel goed! Uiteindelijk gaan de twee toch nog even oefenen en doornemen. En doet Thomas zelf ook nog even een soundcheck. Rond 19:30 komen de eerste gasten het terrein op gelopen. Gio zal de presentatie op zich nemen en Gaby helpt Thomas nog snel even met zijn kapsel, deze zakt namelijk een beetje in. Daarna maakt Thomas nog een praatje met verschillende fans, hij lijkt er een aantal goed te kennen. Er zijn ook wat problemen met de postmix, Gio en Wilco proberen het te verhelpen maar de heren kunnen het zo niet repareren. Ook is de date van Chris Sharina aanwezig, wie weet ontstaat er nog iets? En dan na lang wachten begint Gio om 21:00 uur met zijn praatje, hij roept het publiek gezellig naar voren. Vandaag is de eerste live in de loods van 2015, en pept het publiek een beetje op. Ook worden de huisregeltjes even bekend gemaakt. Verder gaan we er een top avond van maken! Allereerst kondigt hij Gaby aan die een paar liedjes zal zingen. Daarna zal Thomas Berge het feestje helemaal compleet maken, het beloofd dan ook een super avond te worden!

Hieronder hebben we filmpjes van de avond voor je bij elkaar gezocht, dus mocht je het gemist hebben geen probleem! Kijk het gewoon hier even terug!  De filmpjes worden uiteraard nog aangevuld


 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 20:23

  Lol, sorry dat ik lijd aan leedvermaak!

  Ze verdienen het ook dat ze daar in Utopia uitgelachen worden.
  Nee niet iedereen heeft een gouden keeltje zoals Isabella.
  Die werd daar afgunstig bejegend en gepest.

  Ja Utopianen, grote fout gemaakt. Isabella had de Utopiaan 2014 moeten zijn.
  Dat het Gio is geworden, onze onvolwassen kleuter, “de jonge hond” ….. (rondsnuffelend….. 😉 ) tja dat heeft hij te danken aan de fans van Isabella.

  Dan was Nicoline een echte waardige winnares geweest iplv. die Gio, hij wordt steeds meer een naar figuur!

 2. Tinie at 11:26

  wat een afgrijselijk vals gezang van gaby , de groep heeft haar mooi voor schut laten staan, ze hadden haar toen ze volor een paar mensen uit de groep ging zingen , beter het advies kunnen geven om toch maar niet het podium op te gaan, nu stond ze echt voor schut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *