Gio en Naomi hadden een kleffe nacht

Gio en Naomi hadden een kleffe nacht

Blijkbaar heeft het gesprek wat Gio gevoerd heeft met Joey over zijn “relatie” met Isabella geholpen. Het heeft in ieder geval voor opluchting gezorgd, het was natuurlijk erg gezellig tijdens de live in de loods met Thomas Berge. Maar het werd voor de Utopiaan van het jaar nog gezelliger! Gisteren avond had hij het al leuk maar hij  kroop wederom samen met Naomi het bed in en dit keer was het een kleffe nacht. Er wordt een soort van gezoend zoals in onderstaand filmpje goed te zien is. Het gaat niet verder dan dat maar dat de twee het naar hun zin hebben is wel goed te zien. Heeft Gio dan echt de knoop voor zichzelf doorgehakt en voor Naomi gekozen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Lili at 23:43

  Ach ja, dat doortrapte kind, dom wicht, niksnut, maar goed dat zijn de meeste, heeft alleenmaar Isabella eruit gegooid, omdat ze Gio wilde hebben. Nou, het is haar gelukt! Gio is natuurlijk ook een groot kind, vindt gauw iemand leuk als ie er aandacht van krijgt. Maar goed, hij is door Isabella wel de Utopiaan van het jaar geworden, heeft ie aan haar te danken! Iedereen maar stemmen geven aan Gio, omdat men zo Isabellafan was en nu zij eruit was, dan moest hij het maar worden. Maar heeft ie het verdiend, nee! Leuke utopianen Ruud, Billy, Rienk en de rest waren eruit, dus nu vond ik dat Vanessa de Utopiaan 2014 had moeten worden. Ik vind haar een topper, ze verdiende het! Vind het gewoonweg scandaleus dat die kleuter van een Gio het is geworden. Vanessa heeft daar zo ontzettend veel gedaan, zo zorgzaam als ze was! Ze is door zovelen aldoor de grond ingeboord. niks was goed aan haar, terwijl als reilde en zeilde door haar. Ze was de enige die danook altijd bezig was, zo lief! Ik mocht en zag haar graag. Er werd gezond gegeten, nu niet meer met die patatkraan erbij. En wat zal het daarbuiten, komt ook naarbinnen, stinken naar frituurvet. Vorig jaar was het zooo leuk totdat de laatste, leukste, grappigste en liefste utopiaan, en zo lief voor de koetjes, Ruud eruit werd gestemd, en nu is het niks meer! De nu waardeloze utopianen hebben ooknog een stuk weiland afgenomen van de koetjes, hoe is het mogelijk, omdat er niet 1 die daar nu zit liefde of aandacht aan de koetjes of ook zo lieve schattige kippetjes kan geven, geven niks om dieren, denken alleenmaar aan hunzelf! Lang leve de ruzie, geweld, drank, sex en patat!!!

 2. Linda at 17:00

  plannetje van die Naomi toch geslaagd.. dat heeft ze toch ook gezegd toen ze erin kwam dat ze Gio wilde hebben.. en aangezien Gio Ias al vergeten is.. en hij doet wat hij wil nergens rekening mee houden.. dus…..

 3. Moon at 15:22

  Isabella ik wil je een hart onder de riem steken…ga lekker door met je eigen leven meid, Gio is jouw niet waard, ik gun je alle succes en geluk in je leven, jij was mijn Utopiaan van het jaar!!! Naomi heeft bewust Isa eruit gestemd, maar wat doet Naomi daar eigenlijk? Ze mag ook weleens haar handjes laten wapperen in de huishouding, maar ze loopt alleen maar een beetje mooi te wezen…ze voegt totaal niets toe, eruit stemmen die Naomi

 4. anneke at 11:44

  Giorgio moet wel heel veel missen als hij met haar het bed in duikt maar ja dat was te verwachten hij was zijn vriendin ook niet trouw en ging met Isabella en nu die eruit is en Naomi is er volgens mij erin geaan om Giorgio in te palmen nu meis het is gelukt je hebt je zin hij kan echt niet zonder
  Het lijkt wel of wiewie de meeste mensen in bed krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *