Chris scoort in de bosjes

Chris scoort in de bosjes

Niet alleen Gio had het gezellig maar ook Chris. Hij duikt namelijk met een bezoekster de bosjes in waar al smak geluiden vandaan komen…

Aan het einde van het live in de loods concert wordt Chris omringt door een aantal dames, ze doen een groepshug. Chris krijgt verschillende complimentjes dat hij er goed uit ziet. En één van de dames zou graag een date met Chris willen, helaas gaat dat wat moeilijk… Uiteindelijk gaan de dames hun jas halen en Chris gaat mee. De dames lopen naar buiten en Chris laat wat van de tuin zien. Hij laat het terrein zien en loopt de bosjes in en dan zegt Chris dat er wel een camera staat maar die loopt niet mee, hij schijnt ook de andere kant op. Vervolgens zijn er smak geluiden te horen en wordt er duidelijk gezoend. Tot hoelang duurt je contract vraagt de vrouw. Ja dat is de vraag antwoordt Chris. Is dat niet duidelijk dan vraagt de vrouw door. Nee dat is niet duidelijk zegt Chris, dat is niet relevant. Er komt een dag en dan houdt het op, of ik zeg heb geen zin of zij zeggen ik ga eruit of het programma houdt op. Er zijn velen mogelijkheden. De vrouw zegt op Chris zijn verjaardag te komen. Hij zal haar dan echt wel herkennen. Als de “rondleiding” erop zit dan gaan de twee nog gezellig wat eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *