Colinda en Wilco knus bij het kampvuur

Colinda en Wilco knus bij het kampvuur

Wat een gezelligheid was er vanavond toch! Gio en Chris hebben een goede avond beleeft maar Colinda ook nog! Colinda en Wilco kropen met zijn tweetjes lekker knus bij elkaar bij het kampvuur. Wat uiteraard al snel resulteerde in een boze Patrick…

Colinda heeft aardig wat alcohol genuttigd aan haar spraak vermogen te horen. De twee staan gezellig bij het kampvuur en slaat een arm om haar heen. Wilco verbrand zijn oude jas en besluiten gezellig een peukje te roken. De twee praten gezellig zoals in onderstaand filmpje te zien is. Het verblijf in Utopia wordt besproken terwijl Colinda op schoot van Wilco zit. Ze hebben het in ieder geval gezellig. Patrick die eerder op de avond tijdens het liedje “Kon ik maar even bij je zijn” in huilen uit barstte staat buiten te roken en zegt tegen LauraB dat hij het niet trekt. Hoe moet ik hier mee om gaan? Volgens LauraB is er niets aan de hand, jij moet Collie loslaten. Patrick antwoordt het gedaan te hebben. Ik kan wel kotsen nu, weet je dat! Ik ben ziedend, hij doet het er gewoon om. LauraB probeert de boel te sussen en zegt dat er niks aan de hand is. Ze heeft het mij zelf vertelt antwoordt Patrick maar LauraB blijft ontkennen. Ook Nicole vind het k*t voor Patrick. Patrick zegt het allemaal niet meer te weten en gaat richting zijn bed. Eerst ijsbeert hij nog wat rond in de loods en gaat dan maar richting zijn bed. Wilco en Colinda zijn nog altijd buiten en maken ook aanstalten om naar binnen te gaan. Daar probeert Colinda hem te zoenen maar Wilco gaat er niet op in. Kom we gaan echt naar binnen, je hebt te veel op zegt hij. Doe je altijd als je nuchter bent? Zeg gewoon dat je dronken bent! Nee antwoordt Colinda, je bent echt een schijterd. Nee dat ben ik niet zegt Wilco,  ik wil je niet pijn doen. Maar het gaat niet standhouden in dit gekkenhuis. We praten morgen, ik taai hem af. Patrick verlaat later zijn bed om vervolgens in de werkschuur te zitten. Daar zegt hij tegen zichzelf zal ik dan maar hier gaan wonen k*t? En begint niet veel later te schrijven, zal het weer een brief zijn voor Colinda? En hoe zal het vandaag af gaan lopen? Zal er weer een conflict ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:19

  Er zou wat minder met geslachtsdelen moeten worden gegooid.flamoes hier flamoes daar.Nergens hoor je zoveel gevloek als met dit zooitje.Leuk voor hun kinderen .Ik zou me eigen doodschamen.

  • elisabeth at 18:08

   ik vind ook dat er te grof soms word gesproken en als dat mijn moeder of fam was zou ik mij ook schamen het is toch om misselijk van te worden als je je moeder ziet rommelen daar brrrrrrr

 2. anneke at 11:23

  Ik hoop dat Wilco ook vandaag er zo ook nog over denkt en Patrick de problemen bespaard blijven en hij aan Patrick denkt wat het voor hem is om daar mee te leven
  Als Wilco rekening gaat houden met Patrick zal ik dat heel goed vinden maar vraag me af hoe lang het zal duren.
  Maar nu kan je zien wat drank doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *