Colinda wordt aangesproken op haar gedrag

Colinda wordt aangesproken op haar gedrag

Colinda had het vannacht heel gezellig met Wilco. Wat resulteerde in Patrick die erg boos en verdrietig werd. Laura en Laura staan buiten te roken en besluiten Colinda aan te spreken op haar gedrag…

Colinda zegt tegen Laura en Laura eindelijk los te komen van die achterlijke mongool die ziekelijk… Maar Laura onderbreekt haar doe eens rustig. Geen geouwehoer en geen ruzie. LauraB bedoeld alleen dat je een beetje op moet letten dat het allemaal niet te heftig wordt. Hou een klein beetje rekening met Patrick dat is het enige wat Laupie probeert te zeggen. Volgens Colinda maakt het niet uit wat ze doet, of het nou dit of dat is het is nooit goed. Hij gaat sowieso klappen. Natuurlijk gaat ie klappen antwoordt LauraB, maar ik zie jou net kussen. Maar dat ziet hij toch niet antwoordt Colinda. Hebben jullie gekust vraagt Laura verontwaardigd. En LauraB is er niet van gediend hoe Colinda doet, rot een eind op! Laura vraagt nogmaals of Colinda gekust heeft en Colinda bevestigd dit. Ik heb Patrick naar binnen gestuurd zegt LauraB anders had hij het gezien. Volgens Colinda is er niet eens een tong aan de pas gekomen! LauraB zegt precies te hebben gezien wat er gebeurd is. Ja zegt Colinda maar dat is jou oordeel tegen mij oordeel. En ik maak zelf uit wat ik doe. Natuurlijk zegt LauraB, ik zeg alleen wat je doet. Het is zijn probleem aldus Colinda en LauraB lacht ik ga slapen. Colinda benadrukt niet meer voor Patrick te gaan en LauraB voegt daar sarcastisch aan toe dat de boodschap wel overgekomen is. Later gaat het gezelschap naar binnen. En LauraB zegt daar aangekomen dat ze het goed bedoeld. Dat weet ik antwoordt Colinda, mijn kinderen zijn trots op mij.

Laura en Laura besluiten toch nog maar een drankje te drinken om de situatie door te spreken. Volgens LauraB is dit gedrag niet normaal en volgens Laura kan ze het beter laten gaan. Echter bespreken de dames het buiten toch nog maar even, onder het genot van wat drinken. Later komt Colinda toch weer aan gelopen. Je bent dronken zegt Laura tegen haar. Nee antwoordt Colinda ik ben tipsy. Ik weet dondersgoed wat ik doe, en bepaal zelf wanneer ik gevoelens heb of dat uit. Het is mijn leven en mijn keuze. Laura antwoordt haar niet af  te vallen en haar t e steunen. Ik ben blij dat je hem achter je laat. We zeggen alleen dat je het een beetje rustig aan moet doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Sonja Hiemstra at 15:41

  Helaas kan Collinda niet van de drank afblijven en gedraagt zich als een acoholiste. Wilco probeerde haar nog van zich af te houden, ze gedroeg zich als een sloerie en drong zich aan Wilco op. Treurig, dat ze Patrick zo op het hart trapt met dit gedrag en hem een achterlijke mongool noemt, dat heeft hij helemaal niet verdiend.

 2. Maryrose at 09:04

  dit heeft niets met een samenleving te maken. dit is een verschrikkelijke bende met te veel drank, sex, geweld en jaloezie. Een echt de Mol productie. Ik kijk niet meer, lees alleen utopia nieuws en het peil is alleen nog maar verder gedaald.

 3. Manon at 15:34

  Volgens mij is het toch echt colinda die naar wilco toe gaat en niet andersom! En die 2 Laura’s denken ook echt dat ze alles weten! Die doen niets anders dan op een bankje zitten en over mensen oordelen en roddelen, en in iemands gezicht aardig doen! Laat colinda doen wat ze wilt, zoals ze zelf zegt het is haar leven..

 4. Andre at 14:32

  Had Wilco niet gezegd dat colinda op zij hondje leek die net was dood gegaan
  Wilco is zo’n ongelofelijke achterbaks mannetje die alles doet om interessant te lijken en er alle voor overheeft om iemand dwars te zitten wat een eikel

 5. lena at 14:19

  Alles wat haar een beetje aandacht geeft zal ze verliefd op worden. Ze was ook verliefd op mark . Maar die wilde Gelukkig niks van haar weten. En ze heeft niet eens door dat wilco dit alleen doet om patrick te stangen. Lang leve de drank

  • Jeannet at 11:53

   Lena, goed gezien. Inderdaad doet Wilco dit enkel om Patrick te stangen.
   Alles waarmee hij Patrick kan pijnigen en irriteren dat grijpt Wilco aan.
   Zijn doel in Utopia is al sinds zijn 1e voetstap binnen de poort: Patrick eruit zien te krijgen.

   Waarom..? Gewoon een persoonlijke aversie, zou Wilco met Patrick hebben samen gewerkt, dan hadden ze samen iets moois neer kunnen zetten.

   Wat Wilco zo bereikt heeft met zijn vete tegen Patrick is een hoop onrust en agressie en een arme Patrick die daar helemaal kapot gemaakt wordt.

   Ik prijs de dag dat Wilco eruit zou gaan. Wat een nare kleine dwerg!

   En Colinda……. wat een domme en harde vrouw, die gaat over “lijken”. Kinderen trots?

 6. yvon at 13:04

  Wat een onzin. De enige manier om P. te laten weten, dat het echt over en uit is, is
  het laten zien. Want hij is heel hardleers, wil zelfs met haar trouwen. Dan sla je wel een heel wat stappen over. Hij zegt steeds ik wordt niet agressief, dat kan hij niet , want dan wordt hij
  Uit Utopia gegooid en is weer zwerver in de kou. Het is geen serene man, zoals hij beweert.
  Het is of de kou of triest verblijven bij de kachel in Utopia

 7. anneke at 11:08

  Wilco moet wel erg verlegen zitten om een vrouw om een ruzie te gaan beginnen met Patrick die Colinda gaat ook te ver ze wil een gevecht met drank op
  Ze moeten eens 1 week geen alcohol drinken wat drank ook doet daar

 8. den steuker at 10:51

  Een dronken,lallende vrouw.Snap dat Wilco er niet happig op is.Kan me overigens niet voorstellen dat de kinderen hier blij mee zijn .Je zou maar zo,n dronkennymfomane moeder hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *