Martin werkt niet meer samen met Utopia

Martin werkt niet meer samen met Utopia

Martin kennen we allemaal wel, de tattoo artiest die Joey en Laura een handje helpt om het vak tatoeëren onder de knie te krijgen. Echter is dat vanaf vandaag niet meer zo, de samenwerking is stopgezet door een onbekende reden. Martin is uiteraard teleurgesteld en wil niets meer met Utopia te maken hebben. Ook geeft hij nog het advies om geen tatoeage te zetten binnen Utopia, Joey en Laura zijn nog niet vakbekwaam genoeg… We wensen Martin veel succes met zijn bedrijf American-x Tattoo toe.

“Hallo allemaal, en kijkers van het programma Utopia.
Via een mailtje vanmiddag om 14.55 hebben Joey en Laura, de samenwerking met mij (Martin American-x tattoo) opgezegd, zonder enige opgave van een reden. Hetgeen er dus ook toe geleid heeft dat ik Martin ook niet meer bij Utopia tattooeer. En ook alle gemaakte afspraken voor Utopia bij deze van de baan zijn ook al worden jullie door hun benaderd.

Ja uiteraard ben ik er van geschrokken en ook erg teleur gesteld in Joey en Laura, dat ze dit na mijn volledige inzet zo ff afdoen met een mailtje die ik zal bij voegen in dit stukje. Ik heb nu echt het gevoel dat ik alleen ben gebruikt voor het verkrijgen van de benodigde vergunning van de GGD. Ja dat voelt aan als een steek in de rug met een groot mes. Ik ga Joey en Laura dan ook nog een mail sturen of ze mij de reden van het beëindigen de samenwerking zouden willen geven, ik tast nu dus echt in het duister hierover.

Ook wil ik heet DUIDELIJK maken dat mijn naam Martin de Wit en American-x tattoo, dan ook ABSOLUUT niet meer in enige vorm dan ook met Utopia of Utopia ink in verband gebracht kan en wil worden. Alle dingen die zowel Joey en of Laura vanaf nu doen in de vorm van tattooeren niet met mij toestemming gebeuren, omdat ze gewoonweg nog niet kunnen tattooeren. Dus mensen wordt u benaderd door Utopia Ink, laat u niet bedonderen, ze kunnen namelijk nog geen tattoo zetten en de kans is groot als u dit laat doen het een slechte tattoo wordt.

Verder had Joey vanmorgen een uitspraak toen ik met Gabriëlle aan het tattooeren was, “dat ze genoeg klanten hadden die door hem en Laura getattooeerd willen worden en dat het hun niet uit zou maken of dit slechte tattoos worden of dat er kromme en scheve lijnen in zouden zitten”. Mijn reactie was maar niet onder mijn toezicht gebeurt dit.

Bij deze hoop ik jullie allemaal voldoende ingelicht te hebben over deze situatie, maar mocht iemand vragen hebben kunnen ze mij altijd bellen.

Vriendelijk groeten Martin
American-x tattoo 06 — — — — — ”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 78    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Mike at 01:15

  Hoe is het mogelijk om in een korte tijd een vak te leren die heel precies en nauwkeurig is en dit zonder een diploma mag worden gedaan door personen als deze Utopia gasten die in ruim een jaar nog niet echt iets hebben afgemaakt dus ga naar een echte tatoeerder die verstand heeft van dit mooie vak.

 2. David Brigham at 20:16

  Ik heb me hier erg over opgewonden — gewoon schandalig hoe hij behandeld is. Het heeft zelfs de Telegraaf gehaald. Dus Utopia staat er weer fraai op. De programma redactie (ZK) is echt waardeloos.

 3. Rene Soeters at 09:39

  Schandalig,
  Martin is zo’n toffe kerel, staat voor iedereen klaar en dan krijg je dit.

  Ik vind dat de GGD direct de vergunning dient in te trekken daar er nu geen professionele toezicht meer aanwezig is.

  Iemand die scheve lijnen gaat zetten, misvormt iemand voor t leven.

  Martin, kop op.. jij bent de beste en laat ze kapot vallen!

  Groeten,

  René Soeters ( een zeer tevreden klant van Martin)

 4. dorina at 06:49

  Wat een vieze streek van ze.als wij een tattoo willen lten zetten komen we wel naar amersfoort. Wij hebben al een tattoo van jou.

 5. Jeannet at 02:29

  “Prettig” om te lezen!. …..Ik hoop dat niemand daar nog een tattoo laat zetten. Trouwens buiten die desinteresse van Joey en Laura over kromme en scheve lijnen….. ik zou ook zwaar over de hygiëne twijfelen. Je zal maar een ontsteking oplopen.

  Weet je wat goed is als er toch iemand een tattoo laat zetten die dan zal mislukken:

  Bij Joey en Laura op het voorhoofd tatoeëren: failed! 🙂

 6. jeannet at 02:27

  Wat hebben ze dat op een onbeschofte manier aan Martin laten weten. Zonder opgaaf van reden: schaamteloos. Dit gedrag past echter wel in het huidige Utopia. Fatsoensnormen verdwijnen steeds verder en het gedrag binnen Utopia, is verre van dat wat een Utopia had moeten zijn! Het interesseert Laura en Joey niet als er kromme en scheve lijnen in zitten.

  Fijn voor een eventueel slachtoffer. Ik hoop dat niemand daar nog een tattoo laat zetten. Trouwens buiten die desinteresse van Joey en Laura over kromme en scheve lijnen….. ik zou ook zwaar over de hygiëne twijfelen. Je zal maar een ontsteking oplopen.

  Weet je wat goed is als er toch iemand een tattoo laat zetten die dan zal mislukken:

  Bij Joey en Laura op het voorhoofd tatoeëren: FAILED 🙂

  • BK at 08:34

   Ze hebben de vergunning gehad van de GGD, geloof me die krijg je niet zomaar. Wij kunnen het wel weten. Maar om Martin zo aan de kant te zetten, is ronduit belachelijk. En dat een klant zegt; het maak mij niet uit als er kromme lijnen zijn….. slaat natuurlijk helemaal nergens op. Wij krijgen zoveel mensen binnen die der tattoo willen laten opknappen omdat ze ooit is bij iemand thuis zijn geweest en toen het hun ook niet uitmaakte dat het wat minder eruit zag…. uiteindelijk komen ze toch altijd weer na de tattooshop. Als ik op een verjaardag zit, dan zeggen mensen altijd; ja, waar maak je druk om, jullie vragen altijd een hoop geld, dus dan hebben jullie weer lekker geld verdient…. Helaas werkt het zo niet want een cover kan je dus nooit iets eigens van maken. Daarbij komt het dus als hun tattoo’s gaan zetten het waarschijnlijk niet alleen bij kromme lijnen blijft…. wat als ze nu is te diep met de naald gaan, dan onstaat er litteken weefsel en dan is er helemaal niks meer aan te doen, dat zal je altijd blijven zien, hoe mooie cover up je er ook van maakt. Ik hoop echt dat ze gewoon stoppen met Utopia Ink, maar ik ben der bang voor. Maar mensen die hier, denken om een tattoo te zetten, doe het aub niet en ga gewoon naar een tattooshop, betaal je wat meer, maar je stapt tenminste wel buiten met een mooie TATTOO!!!

   • Harlequin at 12:34

    Ik weet zo net nog niet of een gewone tattoo shop duurder zal zijn dan bij Utopia Ink. Alles in Utopia is duur. Ze vragen overal de hoofdprijs voor omdat ze Utopia zijn.
    Ik vond de opzet van het programma leuk. Beginnen met bijna niets en dan kijken hoever je het uit kan bouwen. Maar ze begonnen met niets en zodra ze de naam Utopia gebruiken, gaan er deuren open die voor anderen gesloten blijven.
    Waarom is hornbach de sponsor van het programma? Omdat de bewoners alleen daar mogen kopen. Als het ergens goedkoper zou kunnen ( en dat kan ), dan omzeilen ze de sponsor en daar zullen dus wel weer regels voor zijn.

 7. Denise at 01:07

  Hoe wordt je gebruik daar?hebben nog geen fatsoen in hun donder,om het martin personelijk in zijn gezicht tezeggen bah bah..zal nooit een tatoobij joey en laura laten zetten.ben gek zeg daarbij dat zooitje..ben het hier met alle eens!!En martin laatze in de stront zakken…en zeer zeker niet je naam daarmeer voor lenen..Dorina jij wou toch een tatoo daar laten zetten,,zal zeggen ga je gang!!!

  • Jeannet at 10:57

   Super, de site is weer 100% – we zien nu de reacties van de anderen ook weer, gezellig!
   Complimentjes aan Thom.

   Inderdaad JP ik vergat even dat het overvloedig alcoholgebruik binnen Utopia ook niet direct voor rechte lijnen zorgt.

   Leuke opmerking 🙂

 8. patje at 23:48

  Ze kunnen welbruzie maken met iedereen maar niet eens het vatzoen hebben de redebtezeghen vam niet samen werken heel die utopia moet de fik in en gewoon van tv af helen slechte in vloed op de jeugd die kijken geweld en ruzie om de stomste dingen geef mijn bb en de bus maar terug maar nee john de mol wil geeeld zo lang het niet in zijn fam is en zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *