Utopia nieuwtjes 19 januari

Utopia nieuwtjes 19 januari

Wat gebeurde er vanavond nog in Utopia? We hebben het voor je op een rijtje gezet! Zo mis je niets van wat er in Utopia gebeurd!

 • Naomi had een dipje, ze had heimwee. Laura en Laura ontfermen zich over haar en Gio komt ook even kijken. Wellicht heeft het met de intensieve dag van vandaag te maken.
 • Gio geeft in een gesprek met Laura aan dat hij moet oppassen als het op Naomi aankomt. Ik moet rustiger aan doen anders gaat het fout zo geeft de jonge student toe. Ze hebben het chil en vind het fijn om een maatje te hebben.
 • Er wordt nog veel over de uitbarstingen van vandaag en vannacht gesproken. Wat zou de beste sanctie zijn voor ongewenst gedrag? Wilco had al een idee en Colinda zit ook wat te bedenken. Een geldboete? 4 weken corvee en met verzuim Utopia direct verlaten? Een boete lijkt Gio niks, maar 4 weken corvee lijkt hem wel wat.
 • Gio ging op kippenjacht, er waren wat kippen ontsnapt.
 • Chris wil graag een rustige avond en wil niet dat er herrie in de loods is door alle verbouwingen. Hij gaat met Wilco in discussie maar of dat ook zal lukken?

Uiteraard zullen we dit bericht mocht dat nodig zijn aanvullen, grotere gebeurtenissen zullen we in een apart nieuwsbericht plaatsen. Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • Mjo at 11:45

   He he, blij met je reactie @lena. Ik ben al lang van mening en heb dat ook vaak uitgesproken, dat Patrick door die Wilco willens en wetens wordt getreiterd.

   Ik hoop dat ook de anderen hier snel achter komen en Wilco grandioos door de mand tuimelt.

 1. anneke at 22:28

  Wie heeft de kippen laten ontsnappen moet die dat niet doen
  En wie beslist de straf ook als het uitgelokt is die persoon die pest moet aan gepakt worden ze hebben toch wel door dat er door meer personen Patrick uit gelokt word on zijn eigen te verdedigen en als hij kwaad word gaat ook te keer maar als de drie mannen hem de bloed onder zijn nagels van daan haald zal ik ook mijn mond open trekken
  Geef met de rest straf aan de drie mannen of anders een waarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *