Heeft Wilco de oplossing?

Heeft Wilco de oplossing?

Er wordt nog veel gesproken over de woede-uitbarsting van Ivan. Na het centraal is er eigenlijk nog steeds geen oplossing. Wilco heeft er ook over na zitten denken en heeft wellicht een oplossing gevonden…

Laura en Laura kunnen er met hun hoofd niet bij, iedereen laat het maar toe, zo ook tijdens het centraal. Het gaat niet om één persoon maar omdat het normaal begint te worden in Utopia. Volgens Laura wordt het maar goedgekeurd. LauraB gaat het ook niet langer volhouden dan een half jaar met deze mensen. De dames zitten nog even verder te kletsen in de slaapkamer als Mark en Wilco erbij komen staan. Wilco zegt een oplossing! Stel we ondertekenen allemaal een klein contract onderling, dat we het 24 uur gaan gebruiken. Als er unaniem besloten wordt dat iemand eruit moet. Hij of zij moet dan zijn eigen 24 uur aanvragen en heeft diegene 24 uur de tijd om zich anders te bewijzen totdat wij na die 24 uur zeggen of diegene er definitief uit moet. Laura en LauraB vinden het allebei een goed idee. En volgens Wilco is dat misschien het enige om dit een beetje te dwingen en ons te dwingen. Wilco mag het zelf gaan opperen in het centraal zo zeggen de dames. En Mark voegt eraan toe dat er veel rigoureuzer opgetreden moet worden met alles. Wilco denkt dat dit idee geopperd moet worden door Laura. Hij brengt het misschien iets te grof. Zou het idee doorgevoerd worden en is dit DE oplossing? Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:04

  Hoe is het mogelijk dat Wilko hier de zwarte piet krijgt! Hij kan met iedereen ( op één na) opschieten. Hij werkt zich in harmonie met de anderen uit de naad en zet met vakmanschap mooie dingen neer.
  In een groep waar een rotte appel in zit is het normaal dat mensen zich aaneen sluiten. Dat is geen meelopen, maar een groeps gebeuren van mensen die goed met elkaar op kunnen schieten!. Maar oké, Wilko de bouwer en aanstuurder eruit en alle bouw projecten donderen als een kaartenhuis in elkaar.
  En dáár is dan bouwer Patrick met zijn zaag masjien…hahaha

 2. kriebelz at 16:04

  Weer zo een achterbaks idee van wilco op deze manier kan hij dus op ieder moment patrick eruit werken. WAAROM zien die andere dit nou niet hoe hij in elkaar zit. Bah bah bah word zo ziek van dat mannetje hoop dat hij een keer in zijn eigen val trapt.

 3. betweter at 21:40

  Weer een achterbaks idee van Wilco,alleen maar met de bedoeling om Patrick een oor aan te naaien.De rat Mark speelt dit vuil spelletje ook mee evenals Ivan en Nicole.

  • Ruud at 22:45

   Helemaal mee eens met betweter die Mark & Wilco maken iedereen kapot daar en die andere sullen lopen mee..Als de regie dit ziet moeten ze meteen in grijpen als WILCO (tuinkabouter) op het matje laten roepen en deruit gooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *