Ivan draaide vannacht helemaal door

Ivan draaide vannacht helemaal door

Vannacht was het weer raak in Utopia, een ruzie en niet zo’n kleintje ook! Patrick liet namelijk een brief lezen aan Nicole die eigenlijk voor Ivan bestemd was… Niet veel later barst Ivan van woede en draait helemaal door.

Ivan vraagt aan Patrick waarom hij dat aan haar laat lezen. Nicole antwoordt dat het haar niet uit maakt. Luister wil Patrick met zijn verhaal beginnen maar Ivan onderbreekt hem. Nee de volgende keer laat je het niet aan haar lezen. En dan start de ruzie, Patrick zegt hohoho en f*ck you man. F*ck yourself man antwoordt Ivan kwaad terug en gooit met een voorwerp richting Patrick. Ik zeg dat je de volgende keer dat niet moet laten lezen begrijp je dat?! schreeuwt Ivan. Ik verbouw je f*vking rotkop! Laura gaat er tussen staan en probeert hem tegen te houden. En Ivan schreeuwt verder ik zeg dat je het de volgende keer niet aan haar moet lezen. Dan zeg jij f*ck you, dan moet je verder niets zeggen. Dan zeg je oké! Heb je dat begrepen tegen mij of niet? en smijt een kistje van Patrick kapot. Doe normaal zegt Patrick en Ivan laat ondertussen de picknicktafel in de ronde vliegen. Ivan gaat vervolgens naar buiten en richt zich nog eenmaal op Patrick, hoerenkind! Patrick is ook door het dolle heen maar het is meer verbazing. Hij snapt niet wat hij fout gedaan heeft, zegt dat schelden en schreeuwen goed is maar niet agressief zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. peter at 15:08

  die heeft voor ik weet uitspattingen die iedereen uit de weg moet gaan.
  ga toch weg, wat denk die Ivan wel dat die is.
  lekker de benen nemen ze gaan daar egt niet bang van je worden
  O en neem ff Wilco ook mee die kan niet praten, meer schreeuwen

  exit dat is de sanksie

 2. Marie at 10:19

  Patrick is een stoker , en jullie vergeten allemaal als Patrick weer is een probleem had .Had Ivan altijd een luisterend oor en wilde hem begrijpen .
  Maar zoals bij iedereen is het geduld en begrijpen van die moeilijke man helaas op voor Ivan .En niet te vergeten je ziet Colinda ouder worden door dat gehersenspoel wat Patrick doet.

 3. Harry at 20:54

  Patrick is gewoon zwaar ziek, hij moet gewoon utopia verlaten en wel nu meteen. Patrick heeft dit allemaal aan zich zelf te danken.

 4. Ruud at 14:48

  Nu moet ik erg lachen hoe mensen nu hier Patrick de schuld geven en hij met direct der uit . Kijjken jullie niet dan ..Ik heb alles gezien en gehoord Die Ivan was echt helemaal van het padje af en de andere bewoners vonden ook dat hij dit niet kon maken tegen over Patrick en ze zijn behoorlijk geschrokken en Ivan`s uitspating dat was niet normaal.

 5. dorina at 14:08

  Patrick per direct eruit. Hij is een ruzie zoeker met iedereen.die man spoort niet.als meneer de mol hem eruit zet. Dan komt de rust onderling weer.

 6. anna scholten at 14:05

  Ook weg met Ivan dat is niet de eerste keer dat hij verbaal is!Waar wacht de regie op dat er misschien iemand het ziekenhuis in geslagen word…Nicole is ook geen slimmerd….
  ik heb expres mijn achternaam er bij gezet om dat ik zag dat er nog een anna is maar ik kan alleen maar mijn E-mail geven die van mij is!!!

 7. anna at 12:53

  Ik heb al een tijdje niet meer geschreven. Ik vind dat er ingegrepen moet worden en dat er snel mensen uit moeten die Utopia verzieken. Ik vind het jammer dat er geen hele nieuwe groep is gekomen. Deze mensen bouwen niet aan een Utopia. Ze maken elkaar het leven zuur. Ik zou er niet tussen willen zitten. Er zitten ook goede mensen tussen maar de sfeer is zo slecht. Niet Utopia waardig.

 8. Denise at 12:46

  Als nicole,het niet erg vindt waar bemoeit die die grootbek zich dan mee?? En iid zo zie je maar weer,dat de ware aard van ivan na buitenkomt.(wat al eerder een keer gezien is)!En dan die gezegde hoerekind.wat een vies ventje zeg..laat patrick zijn wie die is,maar om nu zo tedoen tegen die man echt schande..heb al aangegeven ivan is een hele dominate vent..Zal als ik nicole was,hard de benen nemen!die gaat de ongeluk tegemoed met zo waus!!!En zo persoon die daar zo dreigt moet er eigelijk direct het utopiaverlaten..

 9. Mieke at 12:33

  Ivan zijn ware aard komt weer boven. Als iemand iets doet waar Ivan zich aangevallen voelt en zin zijn trots gekrenkt dan gaat hij weer door het lint. Dit krijgt hij niet onder controle en is hij dus een gewoon een tikkende tijdbom. Maar ja er moet eerst iets ernstigs gebeuren voordat er ingegrepen wordt. Het is in Utopia net zo’n waanzinnige gemeenschap als daarbuiten dat zien we wel weer en ook daarbinnen gebeurt een keer iets heel ernstigs, maar dat zal wel goed voor de kijkcijfers zijn.

 10. betweter at 12:28

  De ware agressieve Ivan komt naar boven.Zijn wil is wet.Deze vorm van agressie wordt natuurlijk weer getolereerd.Laura zou er zich ook is niet mee bemoeien.

 11. anneke at 12:28

  Als ik voor elke keer als hun dat f woord gebruiken 1 euro kreeg kon ik mijn week boodschappen doen en ik besteed ongeveer 40 euro per week en daar is op donderdag lekker een lekkerbekkie bij in begrepen
  Weet iemand wat er in de brief stond

  • David Brigham at 13:02

   Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het een mailtje was waarin Nicole door de buitenwereld nogal werd afgekraakt. Dus Patrick wilde haar wellicht waarschuwen, maar Iwan zal het wel als een aanval op hun relatie hebben gezien. Maar zeker weten doe ik het niet. Iemand?

   • Denise at 13:19

    David denk eerder dat de buitenwereld haar alleen wille waarschuwen,om niet met hem de zee integaan.Aangezien zijnkarakte en domenate wat die in zich heeft…zag je wel met die tatoe,waar ze buiten op aangesproken werd dat martin niet aan de mocht zitten!plus hoe hij dat ziet met opvoeding kids..wat ik eruit begrepen hent,hebben zelfs zijn zussen toestemming van hem nodig kwa relatie,s die hun aangaan met een man!

  • Jeannet at 02:53

   Anneke, ik waardeer jouw humor! 🙂
   Breekt lekker positief. Het is een schande hoe Ivan reageerde en feitelijk om iets onbenulligs, zoals het voorlezen van die brief. Wat is in Godsnaam zo vreselijk, dat Ivan zo flipt. Als Nicole verstand heeft, dropt ze hem. Met zo’n man is niet samen te leven.

   De regie zou in moeten grijpen, als dit gedrag getolereerd wordt is wel het hek van de dam…!

 12. David Brigham at 12:26

  Bepaald niet voor het eerst — ook al een gevaar voor z’n omgeving. Deze keer bleef het niet aleen bij geschreeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *