Ivan biedt zijn excuses aan

Ivan biedt zijn excuses aan

Na de uitbarsting was het nog lang onrustig in Utopia. Joey zag dat het fout ging en Patrick vond het ongecontroleerde woede. Gio is blij dat hij er niet bij was. Hij had er waarschijnlijk om gelachen. Gabriëlle is erg geschrokken, ze kreeg yoghurt tegen haar aan toen Ivan ermee gooide. Ivan zelf keurt niet goed wat hij gedaan heeft maar stond wel op het punt om hem iets aan te doen. Laura die naast hem op de bank zit zag het. Volgens Laura mag hij zijn mening wel uitten. Dat mag ook wel zegt Ivan maar hij is bewust een reactie aan het maken. Ook Nicole probeert Ivan weer rustig te krijgen en als Ivan uitgescholden is over Patrick moet hij ineens lachen. Hij had Gabriëlle namelijk onder gegooid met yoghurt tijdens zijn woede-uitbarsting. Arme meid, hoe is het nu met haar? vraagt Ivan. En besluit gelijk naar Gabriëlle te gaan. Gabriëlle accepteert zijn excuses maar is wel erg geschrokken van deze aanvaring.

Niet veel later maken Patrick en Ivan maken het uiteindelijk goed. Patrick geeft aan dat zijn actie niet bewust was geweest en dat hij niet wist wat hij las. Ivan is blij dat Patrick begrijpt waarom Ivan zo boos was. De mannen geven elkaar een hand en de rust is terug in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:47

  wat mij betreft mogen er vier plaats maken voor andere , wel gescreent voordat hun erin komen , dat is patrick en wilco en ivan en chris , die verpesten de sfeer daaro , en ivan wordt nog ergere , als hij zich niet kan uiten , door zich te gedragen als een goede jongen , laat hem dan alsjeblieft gaan , en als hij zijn agressie kwijt wilt , kan maar dan moet hij zijn agressie in positieve zin omzetten , kan hij mooi doen door naar irak te gaan en daar de koerden gaan helpen om de mensen daar te helpen en te bevrijden tegen is . dan wordt zijn agressie nuttig gebruikt . niet in utopia , hij krijgt steeds meer een grote bek . hij veranderd al in een ander persoon . dus die 4 mogen opzouten , ben hun meer dan zat , grote bekken , stenen gooien , baasspelen , zeiken en tieren, kappen daarmee , en dat stoken moet ook eens ophouden , utopia is utopia niet meer zo.

 2. Eva at 18:47

  Patrick is echt gek. In het normale leven wonen deze mensen geïsoleerd omdat niemand daar wat mee te maken wil hebben. Hij haald het slechtste bij mensen omhoog. Respect voor Iwan. Patrick moet er uit. Heeft psychische hulp nodig. Die man moet opgemon worden. Kijk hoe Colinda er uit ziet. Ook helemaal gek gemaakt door die idioot.

 3. lena at 16:24

  Je komt helemaal niet in het programma als je een strafblad hebt. Maar verhalen verzinnen mag altijd. Misschien kunnen we het nog spannender maken. Ik heb gehoord dat hij allerlei mensen heeft vermoord. Ivan heeft inderdaad een kort lontje. Maar dat zijn wel meerdere daar. Het is een complete bende daar.

 4. Ruud at 14:59

  Tuurlijk nu je excuus aanbieden Ivan daar kom je heel makkelijk mee weg..Dat had Patrick moeten doen dan was het hek van de dam daar in Utopia ,,en dan had Wilco ze mond wel open gedaan en nu wordt er niks tegen hem gezegt behalve Laura die praat met hem der over….Nu kunnen de mensen zien eigenlijk hoe Ivan is gewoon tegen over mensen als ze in zijn ogen iets verkeerd doen.
  En nu zien ook de mensen hoe Patrick is ,,die vind het wel prima zo als de excuus wordt aan geboden
  en is niet kwaad dragend der over…repect daar voor. zijn heeft wel zijn kistje kapot gemaakt en ik vind dat hij een straf moet krijgen van de regie van Utopia.

 5. Denise at 13:41

  Tuurlijk nu je excuus aanbieden..komt tie ook weer makkelijk meeweg…Die moet een curcus gaan volgen voor zijn woede aanvallen!Wat ik heb vernomen heeft tie ook weleens in de bak gezeten,wegens geweld!Snap er echt niks van dat er dit soort aangenomen worden indit progama.Geldt voor meerdere daar..Heel goed voorbeeld voor de buitenwereld!!Not.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *