Patrick houdt nog steeds van Colinda

Patrick houdt nog steeds van Colinda

Patrick zit met Gaby in de slaapkamer te kletsen. Het gesprek gaat over Colinda, en de beëindiging van hun relatie.

Patrick zegt dat hij het wel een beetje aan zag komen. Maar hij zal nooit agressief worden, hij houdt het bij vloeken. Ik zeg soms gekke dingen maar dan blaas ik dingen af. Ik mis Col echt enorm en ben naar haar toe gegaan maar gelijk nee. Terwijl ik alleen maar lief voor haar wil zijn, dat is echt vreemd. Ik had brieven geschreven naar huis maar die heb ik terug gehaald. Ik had erin geschreven dat ik iemand gevonden had. En nu zie ik haar gewoon weg kwijnen. Geef haar gewoon even de tijd adviseert Gaby. Patrick zegt dat te doen en geeft ook toe dat hij dingen gezegd heeft die niet leuk voor haar zijn zoals het alcoholgebruik. Ze is een volwassen vrouw en had daar misschien niet het recht voor om het te zeggen. Maar ik hou van haar en dan probeer ik er met haar over te praten wat resulteert in een ruzie. Het doet me ontzettend pijn als ik zie hoe ze met anderen omgaat. Dit is niet wat ik wil, ik wil gewoon met zijn tweeën samen wakker worden. Ik ben niet met de intentie gekomen om een relatie te beginnen maar dat is wel gebeurd. Als ik haar mag geloven is dat ook zo, ze zegt het gevoel te hebben maar niet durft. Ze heeft ook gezegd mij te missen en dan denk ik kies dan. Het is een vreemd gevoel, het geeft leegte en tegelijkertijd kom ik wel weer in mijn kracht. Ik wam alleen binnen en kwam iemand tegen waar ik van hou en vervolgens wordt je terug geworpen op jezelf. En nu ik alleen ben hou ik echt van haar. Ik hou zielsveel van haar en wordt knettergek als ik niet bij haar kan zijn. Patrick vertelt nog even door over zijn liefde, de problemen en hoeveel hij wel niet van haar houdt. Daarna komt ook nog even aan bod dat hij anders dacht over Colinda toen hij net in Utopia arriveerde. Één ding is zeker, de liefde bij Patrick zit nog hoog, wanneer zal hij loslaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. dorina at 22:16

  Ik snap het heel goed.als colinda zegt ik wil wilco wel op de bek pakken en heb toch gevoelens voor hem.maar goed het zijn een stel gestoorden.

 2. Ruud at 15:04

  DORINA volgens snap jij het gewoon helemaal niet Colinda zit niet echt achter Wilco aan ze wilt hem gewoon even gebruiken wat voor mannetje het eigenlijk is …Wilco is eigenlijk een gewoon vies ventje hij hebt niks voor niks 4 kinderen bij verschilde vrouwen En daar geniet Colinda juist van om hem gek te maken en dan misbruiken voor de bouw en dan gewoon een trap onder ze kont tegeven ze is nog steeds gek op Patrick. KIJK maar eens goed.

  • David Brigham at 16:13

   Ik hoop het van harte, Ruud. Maar haar geschiedenis met mannen is niet bepaald toppie, en net als Nicole (en Naomi) valt ze voor foute, en dominante, mannen die gepleased moeten worden (en die vrouwen maar kruipen). Een crush op Wilco past daar wel in, hoewel ik eerder denk dat het een nep-opzetje van ZK is. Hoe dan ook, ik zie voor niemand een gelukkige afloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *