Laura wil verblijf in Utopia afmaken

Laura wil verblijf in Utopia afmaken

Laura is inmiddels in de zenderkamer geweest,  of ze haar 24 uur heeft aangevraagd is onduidelijk. In Utopia is het inmiddels redelijk rustig, er is geen chaos meer. Laura heeft een goed gesprek in de keuken met Gaby en Gabriëlle.

Laura zegt dat het allemaal maar meelopers zijn en Gabriëlle vindt dat echt k*t. En Gaby vraagt of Laura er echt zo graag uit wil. Laura antwoordt geen zin te hebben om in deze sfeer elke keer te zitten. Ik vind het zo niet leuk, en ook niet naar een oplossing zoeken. Want wij als groep zeggen we tolereren dit wat er is gebeurd. En ik ben ook niet bang als ik stemmen hiervoor zou krijgen. Zou je dat ook niet erg vinden vraagt Gaby door. Nee antwoordt Laura, want dan zouden ze op mij stemmen en ik weet dat ik eerlijk ben geweest. Dus dat komt allemaal goed, ik maak me niet druk. Ik weet dat ik ook goed heb gehandeld. Als bepaalde mensen op mij zouden stemmen dan weet ik dat dat iets over hun zegt omdat ze niet goed naar hun zelf kijken. Als ik weg gestemd zou worden kan ik met opgeheven hoofd naar buiten. Ik heb hier zoveel dingen neer gezet en doorgegaan zonder mijn beste maatjes. Ik heb ook een jaar lang aan mijzelf kunnen werken, dat is ook kostbaar. Maar ik wil het voor mijzelf gaan volhouden, ik wil dat ik het kan. En dat ik hier 24 april de poort uit kan lopen en dat ik dan denk ik heb het  volgehouden. Alleen het is zwaar en gaat zwaar worden omdat ik tegen mij laatste loodjes aanloop. Maar ik laat me door niemand kisten. Gabriëlle vindt dat Laura zich ook niet moet laten kisten. Laura gaat vervolgens een rondje lopen dit om even zen te worden. Het lijkt er dus op dat Laura gewoon in Utopia zal blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hans at 00:38

  Als Laura er uit gaat, wat ik op zich heel goed zou begrijpen, dan ben ik klaar met utopia. Laura is een bikkel, eerlijk en oprecht, helaas nog maar een van de weinige bewoners die transparant is, waar je van op aan kan. Sommige bewoners zouden eens heel goed aan zelf reflectie moeten doen en zich moeten afvragen of zij wel willen meewerken aan groepsdynamica , nu zie je alleen maar raddraaiers en onruststokers met een wel heel kort lontje, achterbaks gedrag, ” wie de schoen past trekt hem aan!”

 2. joyce madarie zweers at 19:07

  ze moeten er 4 uit gooien , patrick en wilco , ivan en chris , en de nieuwe goed screnen voor dat hun er in gaan , ik ben een groot utopia fan , maar hier heb ik ook geen zin meer in , ik wil lekker op de bank zitten kijken met een drankje en mij sigaartje , en ik wil rustig zitten , en geen gezeik daaro horen . ben er zo klaar mee , met dat hele utopia , als het zo blijft als nu , die 4 eruit en nieuwe erin . en gewoon een aantal regels stellen , vanuit talpa . john de mol moet ingrijpen , je wilt kijkcijfers , hiermee verdwijnen er kijkers en dalen de kijk cijfers , utopia moet net als een soap zijn zoals the bold and the beautiful . leuk .

 3. anneke at 18:53

  Laura niet opgeven hoor als er een der uit moet is dat die Wilco want als die er uit is hebben de andere twee niemand meer die ze ophitsen

  • Therese at 22:29

   Anneke je HEBT WEER GELIJK meid. Ik sta helemaal achter met wat jij schrijft jij bent ook TOP en onze Laura dat is helemaal een topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *