Laura wil Utopia verlaten

Laura wil Utopia verlaten

Het centraal over de woede-uitbarsting van Ivan liep volledig uit de hand. Laura rent huilend naar buiten, ze wilde enkel een oplossing om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Echter liep het centraal uit op discussie en werd Laura kwaad. Ze wil een gesprek met de psycholoog en haar 24 uur aanvragen.

Laura zegt terwijl ze met Mark en LauraB buiten loopt dat ze blij is dat dit gebeurd is. Omdat je nu over een drempel bent gezet of zo vraagt Mark. Tuurlijk antwoordt Laura, moet je eens kijken wat er nu in de groep gebeurd. Ik heb nog nooit zo’n groep meegemaakt in een jaar tijd. Ik vind het verschrikkelijk hier echt! Ik vraag vandaag nog een gesprek aan met een f*cking psycholoog dit heeft allemaal geen nut. Rot op, laat me gewoon naar huis gaan! LauraB geeft haar naamgenoot een knuffel en Gio komt erbij staan en gaat met Laura een stukje lopen. Laura benadrukt dat ze niet meer in Utopia wil zijn. Ze kunnen me nu tegenhouden gaat Laura verder maar ik wil gewoon naar huis. Chil zegt Gio en Laura antwoordt dat het echt geen groep meer is. Dit is geen Utopia meer f*ck of! Moet je kijken wat voor agressieve jongen dat is! Ja zegt Gio in dat soort situaties zijn er geen sancties op te leggen hier. Laura herhaald nog een keer dat ze niet meer in Utopia wil zijn. Gio begrijpt het en Laura benoemd dat ze het al 3 weken zwaar is. Ik hoop serieus dat mijn moeder er een keer staat en me nu ophaalt. Gio geeft Laura een knuffel en kusje. Het was echt heftig gisteren, ik stond ernaast he! Met zo’n jongen wil je hier toch niet verder? Gio vindt het ook niet oké als je de dag erna weer gaat bedreigen. Ik vind het echt een top kerel maar dit soort shit moet niet kunnen. Volgens Laura wordt het allemaal maar getolereerd en gepikt. Ze pakken hier allemaal de zwakste en dat is het! En Wilco zat het vuurtje op te stoken, klein k*t dwerg! Gio vindt het ook lelijk en Laura is het helemaal zat. Ik wil gewoon naar mijn familie, ik wil lekker naar huis! Je hebt gelijk pop zegt Gio. En Laura wil niet geassocieerd wordt met dit soort mensen. Gio zegt dat er maar een stemming moet komen, jij voelt je niet veilig meer hier. Ik begrijp je. En Laura hoopt dat haar moeder nu bij de poort staat. Ik voel me al 3 weken slecht. Het is gewoon een k*t groep antwoordt Gio. En Laura zegt dat ze enkel nog maar in Utopia is voor het tatoeëren. Maar als dat alles is waarvoor ik hier moet zijn. Ik heb het hier ook helemaal niet gezellig meer. Laura gaat vervolgens maar een sigaretje roken en gaat daarna naar de zenderkamer. Maar of ze haar 24 uur aangevraagd heeft is nog onbekend. In Utopia is het momenteel “gezellig” overal wordt wel gediscussieerd of ruzie gemaakt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 18:42

  Als Laura bang is wil dat heel wat zeggen ze moeten een vergadering houden en beginnen met Wilco Mark en Ivan aan te spreken met het samen zweren en pesten van een paar mensen ze zitten iedereen dwars en houden geld voor hun eigen en de anderen krijgen niks
  De gene die dwars gezeten worden door die 3 alles wat hun willen niet mee instemmen
  Laura krijgt gelukkig steun van Giorgio en hoop voor haar dat er medere mensen in stemmen voor een vergadering

 2. lena at 16:34

  Knap terwijl zijzelf ook behoorlijk agressief kan zijn. Maar ja naar jezelf kijken is moeilijker. Je ziet natuurlijk alleen wat andere doen. Maar wilco id inderdaad een stoker. Die vind dit geweldig. Echt een bende op het moment.

  • Denise at 01:44

   Nou laura wat let je.ga ook na huis..valt me op ze dreigen om na huis tegaan,maar einde blijven ze er toch in .hou dan gewoon je mond dicht.Of ga gewoon!!! En dorina je valt gio om de halfe klap aan,maar hij is nogeen van de normaalste die daar zin!!of hou jij van geweld in utopia weet niet!!!! Heb ook niks met pat.maar om nou met zovele tegen 1persoon tegaan,is tetriest voor woorden.ondanks zijn min punten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *