Utopia nieuwtjes 20 januari

Utopia nieuwtjes 20 januari

Wat is er vanmorgen allemaal gebeurd in Utopia? We hebben alles op een rijtje gezet en zullen dit bericht aanvullen zodat je ook de kleine gebeurtenissen niet hoeft te missen.

 •  Gio heeft alweer Engelse bijles gehad om zijn Engels bij te spijkeren, volgens zijn docente gaat het al stukke beter.
 • Patrick is weer druk in de weer met het bewerken van hout door middel van zijn zaagmachine.
 • Martin laat wederom van zich horen, hij heeft vanmiddag een interview met shownieus en zal ook daar nog uitleggen wat er allemaal gebeurd is. Ook zou Utopia op zoek zijn naar een nieuwe tattoo artiest…
 • Patricia en Isabella hebben gisteren ook Utopia bestormd. Isabella wilde uiteraard graag Gio spreken, toen de twee oud bewoners begonnen te roepen ging het beeld van de live streams op zwart. Zo laat Patricia weten via Facebook:
  “De stream blijkt uit gezet te zijn geweest toen wij aan het hek stonden. Toen ze Isabella hoorden roepen om Giorgio is LauraB hem gaan roepen en kregen gelijk alle bewoners de opdracht naar binnen te gaan en niet te praten over wat er buiten gebeurde. Isabella heeft Giorgio gelukkig wel even wat toe kunnen roepen en hij naar haar”.
 • Update van Martin, shownieuws gaat niet meer langskomen voor een interview. Elders zou ander belangrijker nieuws zijn. Martin vermoed dat de redactie van Talpa/Utopia erachter zit, wederom een boycot actie van Talpa?
 • Martin heeft een onkostenvergoeding gevraagd van 700 euro. Joey vindt het bedrag wat te hoog, 400 euro zou voldoende moeten zijn.
 • Er wordt wat lol getrapt in de loods. Er wordt eten gelegd op de loopband en Gio probeert deze al liggend voor het apparaat op te vangen.
 • Martin heeft via Facebook laten weten dat hij zijn geld alsnog ontvangen heeft waar hij om gevraagd heeft. Hij vraagt streamers goed op te letten of zijn naam / studio niet in een negatief daglicht gezet wordt.
 • Joey heeft post ontvangen, namelijk een tijdschrift van de Shoeby. Het tijdschrift waar Joey zelf in staat! Joey en bewoners zijn uiteraard dol enthousiast en vinden hem er goed op staan.

Kom je later nog eens terug om het laatste Utopia nieuws te lezen? We vullen dit bericht regelmatig aan en grotere gebeurtenissen zullen we uiteraard in aparte nieuwsberichten plaatsen. Niets meer missen? Volg ons dan ook even op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *