Bijzondere uitspraken van Gaby

Bijzondere uitspraken van Gaby

De kerkdienst georganiseerd door Gaby zit er alweer een tijdje op. Ook Gaby heeft haar eigen zegje op het podium gedaan tegen andere gelovigen. Daar deed ze bijzondere uitspraken over homoseksualiteit…

Gaby heeft op het podium het volgende gezegd. “De grootste strijd waar ik mezelf in bevond was het gevoel naar vrouwen toe. Ik was, nou ja, lesbisch. En dat vond ik raar. Ik was op zoek naar vervulling, naar liefde. Toen mijn relatie uit ging merkte ik hoe leeg ik was. Maar dat is maar tijdelijk. Op een gegeven moment ga je je graf in. Wat neem je mee? Niks! ik was van het pad gewandeld en ben weer genezen en kijk waar ik nu sta.”

Laura en Laura besluiten het buiten nog maar eens te bespreken. De dames zijn lichtelijk verbaasd over het geen wat Gaby in haar speech gezegd heeft. Laura geeft aan dat ze met die gevoelens nou eenmaal geboren is. Ook kwam het een beetje over als genees me alsjeblieft. En leek het alsof homoseksualiteit een zonde is. LauraB sluit zich erbij aan, de kerkdienst was verder wel mooi. Maar ik vond haar uitspraak best wel pittig. Zal Gaby nog verder gaan met haar gedachtes over homoseksualiteit? En wat vinden jullie van deze uitspraken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. lena at 23:43

    Zo zijn alle geloven. Ben niet tegen relegies . Maar ben wel tegen dat extreme en andere mensen je geloof opdringen. Zij is inderdaad pot maar door haar geloof zal ze er nooit iets mee doen. Nou goed haar keuze.

  2. Petra at 23:13

    Hou alsjeblieft op…..zo’n meisje van 19 denkt dat ze de waarheid in pacht heeft. Hoort gewoon bij de leeftijd, maar war jammer dat ze zo geïndoctrineerd is, vooral voor haarzelf, omdat ze eigenlijk lesbisch denkt te zijn. Lieve schat: je wordt geboren met je seksuele geaardheid, daar kan niemand iets aan veranderen, ook jouw god niet. Hoe je geaard bent maakt niet uit en is altijd goed. Verberg je niet, speel geen toneel, maar ben/word gelukkig hoe je bent. Ik ben niet gelovig, maar mijn god zou dat voor je willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *