Joey en LauraB hebben verkering

Joey en LauraB hebben verkering

LauraB had gisteren al onduidelijkheden, ze wist niet precies hoe het nou tussen Joey en haar zat. Wat later op de avond hebben de twee nog even gebabbeld en al snel wordt duidelijk dat ze een relatie hebben.

Terwijl LauraB haar frustraties uit tegenover Gabriëlle en Gaby kom Joey binnen. Ben je nou over ons aan het vertellen vraagt Joey. Nee antwoordt LauraB en de andere dames zijn nu wel erg benieuwd. Gabriëlle vraagt dan ook wil je ons iets vertellen. Ja gaat Joey verder en LauraB lacht een beetje en zegt dat Joey haar net verkering gevraagd heeft. De dames vinden het echt heel leuk en zijn benieuwd waar hij gevraagd heeft. In bed antwoordt LauraB, Gaby en Gabriëlle vinden het hartstikke leuk.

Later gaat LauraB ook nog even met haar naamgenoot praten. Ook daar moet ze haar verhaal even kwijt na dit leuke nieuws! Ze gaan dan ook buiten op het bankje zitten en LauraB begint te vertellen. Joey was al naar haar toegekomen omdat hij wel in de gaten had dat het niet zo lekker ging. Toen heb ik gezegd dat hij gelijk had, maar dat het wel over ging en dat ik het moeilijk vond om er over te praten. Uiteindelijk heb ik vertelt dat ik me onzeker voelde en niet wist waar het op stond. Joey gaf toen aan dat hij liever uit de buurt blijft van relaties die hij moet bevestigen. Toen dacht ik lekker dan, maar een minuut later vroeg hij mij verkering. Hij zei kijk me eens aan, wil je verkering met mij? Ik dacht dat hij nog een grapje maakte maar dat was niet zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 03:15

    Inderdaad een (tijdelijke) verkering: tijdens het verblijf in Utopia (zijn bijslapie lijkt mij).
    Eenmaal buiten de poorten zal het – dat denk ik – einde verkering zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *