Onduidelijkheden in relatie van Joey en LauraB

Onduidelijkheden in relatie van Joey en LauraB

Laura en Laura zitten samen te kletsen, al snel gaat het over de relatie van LauraB en Joey. Er blijken nogal wat onduidelijkheden te zijn…

LauraB zegt tegen Laura dat ze het heerlijk vindt om in een relatie iemand te verrassen. Maar dat doe ik niet bij Joey want anders krijgt hij een hartaanval. Maar ik wil gewoon even iets leuks met hem doen en niet alleen maar in bed liggen met hem. Ik wil juist ook even iets anders doen. Laura denkt dat als LauraB de duidelijkheid heeft dat wel kan. Op dat vlak is hij gewoon een hele aparte. Volgens LauraB geeft Joey verschillende signalen af en Laura denkt dat dat wellicht door zijn leeftijd komt. LauraB vindt Joey erg volwassen voor zijn leeftijd. Laura sluit zich daar ook bij aan alleen op dat vlak niet. Ik denk dat hij daar heel erg onzeker over is, hij doet stoer maar is heel klein op dat gebied. LauraB zegt ja maar hij vertelt wel veel over mij en zegt wat hij allemaal wil. Het zal allemaal wel… Denk jij dat hij het alleen maar makkelijk vind met mij? Laura denkt dat Joey echt wel gek is op haar naamgenoot. Het is fijn dat jullie elkaar hebben, hij ziet je als je maatje. Maar ik heb nog nooit met hem over gesproken. En ik ga daar niet zomaar over beginnen omdat ik jullie niet in een ongemakkelijke situatie wil brengen. Anders had ik daar graag over gesproken met hem. Ik merk dat hij wel een beetje jaloers is als er iemand in de buurt komt. Hij durft het hier gewoon niet uit te spreken is, dat is het hele eieren eten. LauraB snapt er helemaal niks meer van, het is niet fijn. En Laura adviseert om het nog eens heel duidelijk te maken, anders blijft het zo. Zullen de twee nog in gesprek gaan met elkaar om meer duidelijkheid te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. psycholoog at 15:24

    Ik snap best dat Laura geen gesprek met Joey aandurft, ze is doodsbang voor de waarheid. Joey voelt niks voor lauraB dat heeft hij bekend aan Colonia, hij had tegen haar gezegd dat hij na een week als hij buiten Utopia is, dat hij niet meer aan haar denkt. Hij geeft vaak signalen aan Laura, maar ze is blind van liefde. Zij weet best dat hun liefde niet echt is, want ze doen het een half jaar met elkaar maar tot nu toe heeft Joey zijn liefde voor haar niet uitgesproken. Over dat hij graag wil dat ze roti kan maken is gewoon dat ze wil dat ze het kan maken voor het geval Gabrielle weg is, en dat zogenaamde jaloerse gedrag is alleen dat hij hun vrijpartijen veilig willen stellen. Geen liefdebekentenis. Laura ga een gesprek met hem aan, kwel je zelf niet. Liever de waarheid dan leven in een leugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *