De kerkdienst van Gaby

De kerkdienst van Gaby

Vandaag is het dan zo ver, er vindt een kerkdienst plaats in Utopia. Dit alles is georganiseerd door hoe kan het ook anders gelovige bewoonster Gaby. Gisteren avond hebben de voorbereidingen al plaats gevonden. De kerkgemeenschap van Best Life Church kwam namelijk langs. Zij kwamen van alles brengen zoals geluidsapparatuur en stoelen. Er zal zelfs een beamer opgehangen worden en er is ook een band aanwezig met 4 zangeressen. Laura en Gaby zijn ondertussen al hard bezig om te dweilen en plek te maken zodat de stoeltjes er neergezet kunnen worden. De kerkdienst zal vanmiddag rond 16:30 starten en duren tot ongeveer 19:30. Kaartjes zijn nog steeds beschikbaar en het thema wat behandeld wordt is: God houdt van jou.

Zal het een succes worden? Als er filmpjes beschikbaar zijn van de kerkdienst zullen we die in dit bericht plaatsen. En mocht het nodig zijn de tekst bijvullen. Kom dus regelmatig even terug of hou ons in de gaten via Facebook en Twitter!

 Bekijk hier de kerkdienst terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 22:24

    als ik invoel op wilco , krijg ik 2 verschillende gevoelens bij hem , in doen en laten , is hij altijd zo , maar met zijn karakter is dit niet eg wilco die hij thuis is , volgens mij is hij een goed jong en goede vader , maar in utopia is het een kwal een klootzak en walgelijk persoon , ik geloof nooit dat hij zo in het eggie is , kan er bij niet in , gevoelsmatig , hierin ben ik in 2 strijd , waarom is hij zo in utopia , dit maakt utopia nep voor mij , op het moment , krijg er allemaal rare gevoelens bij , patrick is zichzelf die gedraagt zich altijd zo , wilco zijn karakter klopt niet bij wat ik voel bij hem , laura is zichzelf , ivan heeft zichzelf eindelijk getoont zijn ware aard , en colinda kun je niet eg pijlen , die zit met strijd met zichzelf , en gaby is eg doorgeslagen vanaf dat ze binnen kwam , ik snap dat ze gelovig is dat snap ik , maar die ziet jesus overal in elk klein hoekje , ik ben ook gelovig maar met mij hart , daar loopt ik niet mee te koop , ik zou daar moe van worden , om steeds te moeten dienen , elk akkerfietje , oh god , bidden bidden en nog eens bidden , ze is jong en dit beheert haar leven . ik zou er moe van worden . valt nog mee dat haar stembanden nog niet zijn versleten . hoop dat wilco zijn ware wilco laat zien , mij gevoel zegt steeds dit is zijn karakter niet . ik geloof niet dat hij een vieze steuker is , ook al laat hij zien van wel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *