Intieme nacht voor Wilco & Colinda

Intieme nacht voor Wilco & Colinda

Gisteren avond vond er een klein feestje plaats in Utopia, een sweet 16 party en later ging deze over in een alcoholisch feestje. Wilco en Colinda zochten elkaar op spraken over van alles en nog wat en toen…. hebben de twee gezoend!

Maar dat is nog niet alles, toen het feestje afgelopen was zochten de twee elkaar weer op. Echter was dit op de vide waar al snel een heftige zoenpartij ontstond. Terwijl de twee bezig zijn met elkaar laat Wilco weten dat het eigenlijk niet kan maar gaat gewoon “lekker” door. De zoenpartij wordt al snel wat meer en gaat tot 03:00 uur. Wilco kapt het af en wil afzonderlijk slapen. Hoe zal Patrick het vinden? Maar dat waren niet de enige, ook Gio en Naomi hebben wederom een leuke nacht met elkaar beleefd, met weinig nachtrust de rest kun je vast zelf wel raden! Het was weer een intieme nacht te noemen in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. katja at 11:17

  Bah bah,ze denkt zeker dat ze achttien is of zo,heb medelijden met haar familie, ze is echt niet goed wijs,is het geen borderlijner of zo.Ze ziet eruit als een vrouw van 75,is Wilco necrofiel, en ze leek ook nog op zijn hond.Hoop dat er weer een beetje niveau terugkomt.

 2. joyce madarie zweers at 16:47

  ik als een grote utopia fan , schandalig hoe hun zich gedragen , eg waar , echte mensen ? daar twijvel ik aan , het is net een bordeel , ik schaam me dood voor medium collega colinda , ze maakt toch nu veel fouten op het moment , had graag daarna toe gewilt , om eens een hartig wordje met der te praten , ik vroeg me tijdje terug ook al af , waarom ze geen contact kreeg met de vriend die overleden is van lotje . dat is het teken dat haar gevoel nu met haar op de loop gaat , dat is al een bevestinging , ze heeft wilco niet eens door , wie ze niet moet vertrouwen vertrouwd ze , ivan heeft het over een nare smaak , klopt . die nare smaak heb ik ook hoe het nu daar gaat , ik mis die oude garde eg waar , ik hun eg , toen utopia nog leuk . het hele programma is verneukt nu , vanessa kon order brengen , was er ook wel eens wat , maar dat lost zichzelf op , nu loopt het uit de hand , en straks helemaal , kwestie van tijd , tijd zal het leren .

 3. Linda at 15:47

  haha aha wat een snolle tent Utopia.. weet nog goed met Billy en Ruud daar werd een giga probleem van gemaakt.. maar dit colinda en wilco.. dat slaat werkelijk alles. maar owee als Patrick hier achter komt en wilco colinda als een baksteen laat vallen.. foei foei wat een smerig spelletje wordt er gespeeld en wat een smerige teven zijn het. nee dat is weer de reden waarom ik niet meer kijkt naar Utopia!! schandalig is dit!!

 4. joyce madarie zweers at 21:22

  col sorry meissie , dit keur ik eg niet goed , waar jij mee bezig bent , en hoe jij je nu gedraagt , ik moet patrick niet , maar wilco ook niet , ik zeg jou als collega , had je gevoel moeten laten gaan , je hebt wilco eg niet door he . hij moet je niet , hij wilt sex , daar was hij eerlijk in , en om patrick te pakken , kinderachtig gedrag daaro , oh oh oh , het is net een soap , die doet het met die , en die doet het met die ander , eg waar , jullie trappen op ander mans ziel , en elkaars ziel . ik heb hier geen woorden voor . ik noem dit in utopia hoeren en snoerend gedrag , straks laat hij je vallen , hoop dan dat je hebt geleerd , hieruit , zonde dat jij je zo laat gaan .

  • elisabeth at 23:02

   ik ben het eens met joyce ik zou mij erg schamen als colinda mijn moeder was en dan nog met zo een griezel als Wilco mens laat je nakijken

 5. Yvon at 15:37

  De enige manier om van Patrick af te komen. Want die dacht het slim aan te pakken
  door te doen alsof hij niet geloofde dat het over was. Zodat Colinda steeds naar
  hem toe ging om te zeggen dat het echt over was. Wilco zoent beter zegt Colinda.
  Ik zeg : alles is beter aan Wilco dan psychiatrische P.!

 6. Joop at 14:47

  Het zal je moeder of misschien wel je oma wezen, durf je de straat toch niet meer op. Wat verlaagt deze vrouw zich tot een verwerpelijk niveau.

 7. Druif at 14:20

  Teiltje te klein hoor , liever een badkuip met stop . Die kan je er uithalen zodat het zo door kan lopen.
  Wilco denkt ,als er maar een gat inzit. En zij leent zich er voor .
  Dom wicht zonder eigenwaarde.en dat noemt men volwassen….

 8. Toet at 14:05

  Jakkes een hoerentent wie wil daar nog blijven.De mol kan hun beter naar huis sturen.He bah terwijl ik dit opschrijf hoor ik ze zoenen.Het is te hopen dat haar gebit vast zit.Sodom

 9. Toetje at 13:49

  Jammer sodom en veel smeerlapperij.Gooi ze er uit dit is echt niet leuk meer .Die mensen beschadigen zich zelf voor de rest van hun leven.Begrijp niet dat dat jonge meisje er niet uitgehaald wordt door haar ouders.Ik zou me echt schamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *