Geheimpje… Isabella richt een band op

Geheimpje… Isabella richt een band op

Isabella gaat ondanks de uitspraken van Gio gewoon door met het leven. Zo is ze gisteren weer bij de band “the heyz” geweest. De band die Isabella ondersteunde tijdens haar eigen live in de loods concert. Vandaag laat Isabella via haar Facebook weten nog een stapje verder te gaan… Iets wat eigenlijk niet de bedoeling was… Ze heeft nu een band! Ze is nog op zoek naar een naam, en heeft een klein fotootje geplaatst. Ohh en we mogen het niet door vertellen, maar dat is zoals je leest niet helemaal gelukt :). Uiteraard zullen we verdere ontwikkelingen voor je in de gaten houden. Weten jullie een passende naam voor de band van Isabella? Laat het dan in een reactie achter, wie weet leest Isabella wel mee!

Geheimpje, band opgericht

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. lady at 01:42

  Je gaat verder! Goed zo Isabella. Je laatste twee letters LA en je gaat verder met HEYZ
  ———————————————–LA HEYZ —————————————–
  Here is the wonderful goodlookin sound of LA HEYZ yyeeaaahh 😉
  Klinkt goed toch. Mocht deze naam uitgekozen worden dan willen we ook een keer kijken naar jullie optreden.
  Succes!!

 2. Druif at 14:29

  Nou geen isatopia hoor , met die …. tent zou ik mijn naam absoluut niet verbinden.
  Dan maar My big dream o.i.d.
  In iedergeval heel veel suc6 Isa ga ervoor, het is je gegunt

 3. toke at 03:19

  Niets met Utopia, dat is verleden tijd. Ik vind de naam Bellaheyz niet verkeerd, maar er moet een betere naam zijn. Succes Isabella, je bent en blijft ’n topper, niemand uit dat hele Utopia kan aan je tippen.

  P.s. Isa wel even goed op je spelling letten, gewoon even controleren via google, als je het niet weet. Wel professioneel zijn hé.

 4. jeannet at 22:35

  Ik vind als naam wel leuk (kijk dan naar de vrolijke foto):

  “happy together”

  Als het die naam wordt, wil ik wel een live ontmoeting met de band: Happy together 🙂

 5. Ronald at 21:07

  Als de band waar ze op doelt de eigenlijke Heyz is ( wat voor beide zeer goed zou zijn ) zou de naam BELLAHEYZ kunnen zijn, klinkt lekker en niemand verliest zijn identiteit! Het is jullie gegund en ik weet zeker dat jullie gaan genieten en alleen maar elkaar naar grote hoogte kunnen stuwen, ik blijf het volgen. vrg.Ronald

 6. Sonja Hiemstra at 15:30

  Isabella, wat geweldig, dat je nu een eigen band hebt ! Wat vind je als naam voor de band : ISATOPIA, het valt samen met jou, Utopia en de band. Wens je alle succes van de wereld !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *