Familiebezoek voor Laura

Familiebezoek voor Laura

Eindelijk is het dan zo ver, familiebezoek voor Laura! Laura zat al in spanning te wachten op haar familie voor de poort. Als de poort open gaat wordt haar familie dan ook hartelijk ontvangen met de nodige knuffels. Ze heeft haar familie erg gemist na één jaar. En benoemd het erg zwaar te hebben.

In de loods heten andere bewoners de familie ook hartelijk welkom. En de familie heeft ook nog taart mee genomen, met een mooie foto van Laura erop. Waarschijnlijk om te vieren dat ze al één jaar in Utopia verblijft.Maar ook alvast voor haar verjaardag. Ook krijgt ze nog wat cadeautjes, zoals een paar bh’s, een blazer en wat shirtjes. Laura is er uiteraard heel blij mee. Wel geeft Laura toe graag naar huis te willen. Moeder probeert haar dochter een beetje te motiveren om nog even te blijven. Daarna is het tijd voor een rondleiding en Laura laat vol trots de tattoo shop zien van Utopia Ink. Uiteraard kan haar tatoeage ook niet ontbreken en wordt dan ook geshowd. Dat Laura het naar haar zin heeft is wel te zien, ze knapt er helemaal van op! Uiteraard wordt er nog gezellig bijgekletst en is de familie voorlopig nog niet weg. Maar hoe zal het afscheid gaan? Zal Laura het nog even vol kunnen houden?


 

Cadeautjes voor Laura

Cadeautjes voor Laura

Taart tijdens familiebezoek

Een lekkere taart voor Laura tijdens familiebezoek

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *