Bekende personal trainer voor Gabriëlle

Bekende personal trainer voor Gabriëlle

Gabriëlle is druk bezig met afvallen, ze krijgt hulp van Joey maar aangezien hij geen personal trainer is heeft hij iemand geregeld. En deze personal trainer is bekend, namelijk van het programma The biggest loser van sbs6. Arjuna kwam langs voor een kennismakingsgesprek.

Arjuna vraagt verschillende zaken aan Gabriëlle om zo erachter te komen waarom ze last heeft van overgewicht. Gabriëlle zegt met een lach dat ze niet echt van bewegen houdt. Het wordt gewoon moeilijk om mij te motiveren. Ik hou echt neit van sporten. Arjuna heeft daar wel ervaring mee, dat gebeurd in het sbs6 programma The Biggest Loser ook wel eens. Utopia is volgens hem de mogelijkheid om af te vallen. Er zijn ook weinig verleidingen van buitenaf en daarom is het een goede plek om er mee aan de slag te gaan. Ook is Joey er nog die Gabriëlle nog eens extra zal ondersteunen. Ook heeft hij ervaring en is veel afgevallen. Ook wordt het voedingspatroon besproken. Arjuna geeft aan dat snoepen op zijn tijd kan als er maar wel wordt opgelet. Ook stelt de personal coach voor om een voedingspatroon op te stellen, dat is op haar voorkeuren afgestemd. Het gesprek gaat nog even door en iets zegt ons dat Gabriëlle er niet helemaal voor open staat. Wellicht zal dat in de toekomst wel gebeuren?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *