Mariska is kwaad omdat Shelley niet meehelpt met koken

Mariska is kwaad omdat Shelley niet meehelpt met koken

De ouderen dag is net afgelopen en over iets meer dan een uur is het tijd voor Podiumvrees. Eerst moeten de bewoners nog wat eten en daarom besluit Mariska voor de groep te koken. Als Shelley de silo komt binnenlopen, geeft ze Mariska een complimentje omdat het eten zo lekker ruikt. Mariska lijkt een beetje geërgerd omdat ze het vervelend vindt dat niemand haar helpt met koken. Shelley legt vervolgens uit dat ze met andere dingen bezig was, maar dit vindt Mariska geen geldig excuus. We zouden toch samen koken gaat Mariska verder terwijl haar stem steeds een bozer wordt. Rot toch op man roept Mariska nijdig. Het gesprek gaat van kwaad tot erger. Je moet eens een keer je handjes laten wapperen voegt Mariska eraan toe. Shelley lijkt ook kwaad te worden. Takkewijf! Zij is helemaal gek tiert Shelley terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 18:10

    Heeft geen zin meer, om kwaad te worden op Shelly. Ze is alleen met haar eigen ding bezig en als er gewerkt of verantwoordelijkheid genomen moet worden, zegt ze nee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *