De medeorganisator van de releaseparty is te speken over de organisatie van het evenement

De medeorganisator van de releaseparty is te speken over de organisatie van het evenement

Jens en Jordie zijn de laatste hand aan het leggen aan het podium, terwijl Gerrit in gesprek is over het evenement dat straks gaat plaatsvinden. Hij, Jessie en de medeorganisator zijn bezig met de indeling van het podium. Jessie loopt even later weg. Als de medeorganisator hoort hoeveel kaarten er zijn verkocht zegt hij dat is best veel hoor. Ook over het podium is hij te spreken. Het is gewoon heel vet benadrukt hij. Zowel hij als Gerrit zijn heel benieuwd hoe het vanavond gaat lopen. Wat later krijgt Merel de ingelijste platen. Deze worden snel in de caravan opgeborgen. Wat zal er met de platen gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *